Arge hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 20 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

iyi günler.
    Arge kısmındaki KISMET kısmını 2 yaptım normalde 100 de 4 fazladan uridium alıyorum. Katlayıcı Avantaj Paketinede üyelik yaptırdım buda avantaj kutularından 2 kat almamı sağlıyor. Normalde buldugum her 100 uri veren avantaj kutusundan benim matematik bilgime göre katlayıcıyla beraber 208 uri almam gerekirken , neden sadece 204 uri alıyorum. Benim matematiğim mi zayıf yoksa Darkorbit ekibi oyun hesaplamasını yaparken Nebula Sisteminde kullanılan bir çeşit bizim bilmedigimiz bir çeşit matematik prensibi mi kullanıyorlar.
    ------Katlayıcısız Argede KISMETe 2 verdiğim zaman almam gereken uri miktarı.
    100*0,04=04
    100+4=104
    ------ Katlayıcı ile ARGE KISMET 2 verdiğimde zaman almam gereken uri miktarı.
    104*2=208

Bilgisi olan varmı ?

Ayrıca aylardır bende argeyi kısmet kısmında zaten 2 idi. Bu zamana kadar hiç bakmamıştım kac uri aldıgıma bugun kontrol ettim argeye verdigim KISMET yüzdesi işe yaramıyordu ve argemi sıfırlayıp baştan düzenledim şuan normal seyrinde yuzde 4 veriyor. 1000 uriye sıfırlamıştım simdi o kısımda 2000 uri istiyorum yazıyor . Argemi her sıfırlamak istedigimde bundan sonra katlanarakmı uri isteyecek ?

Son düzenlenen: 20 Eylül 2014
  2. StorMHawsK

StorMHawsK User

Ar-gemi her sıfırlamak istediğimde bundan sonra katlanarak mı uridium isteyecek ?
    Cevap; Evet benim bildiğim kadarı ile her sıfırlama demek uridium katlamak demektir.

(((------Katlayıcısız Argede KISMETe 2 verdiğim zaman almam gereken uri miktarı
    100*0,04=04
    100+4=104
    ------ Katlayıcı ile ARGE KISMET 2 verdiğimde zaman almam gereken uri miktarı.
    104*2=208 )))

Yani ARGE işlemeyebilir katlayıcı sistemine.

3. katlayıcı kutu temelini 2 ye katlamış argenin bonusu etkisiz :)

4. StorMHawsK

StorMHawsK User

Açıklayıcı oldu mu acaba? Arkadaşta belirtmiş yardımcı olduysak ne mutlu.

5. skayra1

skayra1 User

yani bir sorunmu var supportamı yazmalıyım yoksa argeden gelen yüzde oranı katlayıcı alındıgında işe yaramıyormu

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yarıyor ve hesaplamada herhangibir sorun yok aldığınız miktar doğru.

İyi forumlar

7. skayra1

skayra1 User

Yardım eden herkese teşekkürler. Modlardan ricam musait bir zamanınızda konuya kilit atabilrlermi acaba.
    iyi gunler

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Benim şuanda kullandığım ve ilerleyerek devam etmeyi düşündüğüm arge dizilimi bu şekildedir credi olarak vermemdeki amaç artık credinin değerli olmasından dolayıdır.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.