Arge hk.

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve IParamoreI tarafından 9 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. IParamoreI

IParamoreI User

Öncelikle gemim venom 14pro lazerim var kalanlar lf4, full kalkan, full hız jeneratörlerim vardır. Ben bl'de ve zeta kapısı dönüyorum. BL dışında da 4/5'ten npc kesiyorum. Kutu hiç toplamıyorum. 30 argeyim. Rütbe derdim yoktur. Kapı dönmemde ki amaç anahtar ve argedir. Kapı ve npc için Nasıl bir arge dizilimi yapmam gereklidir?

2. [​IMG] [​IMG]
    Bu 31 argede yapılıyor 1 arge daha aldıktan sonra yapabileceğin en iyi arge bu

Perseus. bunu beğendi.
  3. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyemize teşekkür ederim. En ideal seçenek ekli resimdeki öneri olacaktır. Sonrasında ise Roket Uzmanı'na yönelebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. KomediaN

KomediaN User

Merhaba arkadaş açık açık demiş ki kimseyi kesmek gibi bir amacım yok sadece kasılmalık arge istiyorum.

Neden ona Kelle avcısı argelerini verdirtiyorsunuz ki?
    oyunculara karşı hasarı artsa ne artmasa ne?

Ayrıca uzaylılara karşı hasar arttırma argesini de vermiyorsunuz neden?

Yanılma manevrası argesi uzaylılara karşı da geçerli mi?

5. 4-5 ye yaratık keseceğini söylüyor yani diyelimki uber tallon görevi var veya diğer yaratıkları kesebilmesi için geminin sağlam olması hemen konfisinin erimemesi lazım. zorla kesmektense %12 eksik hasarla kesmesi daha mantlıklı zaten zeta yaptığını belirtiyor yani 9 arge sonra onuda yapabilir ama şimdilik en iyisi bu

6. @[˚°ºKIZIL€LMAº°˚] arkadaşımızın vermiş oldugu arge bence her zaman işine yarayabilecek arge duzeni ,, ilerde kasacagın diğer argeleri de bu sayede roket uzmanı ve uzaylı avcısına verirsin

7. KomediaN

KomediaN User

Anladım ama belki oynadığı server kalabalık değil veya insanlar saygılı birbirine durduk yere karışmıyor.
    O durumda argeyi nasıl vermeli?

8. Bence yanıltma manevralarına arge verme o beş argenin ikisini roket uzmanına ikisini acımasız 1 e verip uzaylı avcısından devam et derim.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sadece yaratık kesmek için aşağıdaki gibi bir AR-Ge dağılımı yapabilirsiniz. Lakin ilerleyen zamanlarda 10 adet arge puanınızı "kalın sıkmak" için harcamanızı tavsiye ederim. Bunun için sırası ile Kelle Avıcısı I 2/2, Ayarcı 3/5 (ilerde 5/5 yapınız), Kelle Avcısı II 3/3 yapınız.

arge NPC 1.jpg

İyi forumlar.

10. Eğer öyleyse paradoks admin cevap verdi ama bu durumda ayarcı 0 olduğu için gemi sürekli miss atacak ve tamamen zarar olacak

11. KomediaN

KomediaN User

Bu argeye neden veriyorsunuz ki?
    Rakipleri ile savaşmayacak?
    Bunun yerine kızılelmanın dediği ayarcıya vermek daha iyi olmaz mı?

[​IMG][​IMG]

Bu şekilde verilmesi daha iyi olmaz mı?

12. jemzdemir

jemzdemir User

Bu arkadaşın verdiği argeyi kullanmanı kesinlikle tavsiye ederim. Yukarıda moderatör ayarcıya vermeyip yanıltma manevrasına vermiş fakat yanıltmadan alacağın ufak bir kaçınma yüzünden geminin ne kadar miss vuracağını hayal bile edemezsin. O yüzden bu arkadaşımızın verdiği argeye devam edip ayarcıyıda bitirmeni tavsiye ederim. Sonrasında kelle avcısı 2 yi fulleyip daha sonra yanıltma manevrasını tamamlamanı öneririm.

13. IParamoreI

IParamoreI User

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Komedian arkadaşımızın vermiş olduğu argeyi yapacağım. Devamında ise jemzdemir arkadaşımızın demiş olduğu argeleri vermek daha mantıklı geldi bana da.
    Arkadaşların eklemek istediği bir şey yoksa konu kitlenebilir.

14. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.