Arge için seprom sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ѕєнιтαѕкєя tarafından 2 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar içimde bulunduğum durum bana komik geliyor gemim 16 arge fakat 9 arge puanım daha var yani seprom yüzünden argemi 25 e yükseltip kalın sıkamıyorum skylabı geliştirmeye kalksam en aşağı 1.5 - 2 ay sürer seprom rafinesini geliştirmesem bu sefer leveli düşük olduğu için çok yavaş üretim yapıcak bu yüzden seprom rafinesini uridyumla hemen geliştirmekte aklıma geldi ama bir yandanda uridyumu daha önemli ihtiyaçlarımı eksiklerimi tamamlamak içinde kullanmak istiyorum yani arkadaşlar anlayacağınız kararsız kaldım bu durumun içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım sizce ?

2. Kardeşim eğer acelen yoksa skylab geliştir. He Yok ben bekleyemem o kadar bir an önce kalın sıkmak istiyorum dersen skylabını uridyum ile geliştir. Merak etme hızlı kasacaksın 1,2 haftada harcadığın uriyi telafi edebilirsin.

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Skylab sabır isteyen bir gelişme.Bence uridiumunuzu daha farklı gelişmelerde kullanmalısınız.

Bu sırada sürekli kademeli olarak skylabı güncellersiniz.

Sadece seprom rafinerisini zaten güncelleyemezsiniz,hepsi birbiri ile bağlantılı ve uridium ile çok maliyetli olur.

Buradan Argeler hakkında bilgiye,Buradan skylab hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

4. Ben skylab'ı hesabı açtığım günden beri geliştirdim. Oyuna girmesem bile hep skylab basıp çıktım. Skylab'a Uridium verirsen çok maliyetli olur. Skylab zaman ve sabır isteyen bir iştir.
    Uridium'u skylab'a harcamak yerine Kappa yapıp Herculesler'ini tamamlasan daha karlı olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.