Arge ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BOMBASTİK- tarafından 12 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler bu argeler için mesela 21 veya 24 argede kalın sıkılabiliyor. Peki bunları yaparken belirli bir sıralama varmı ? 24 argeyle kalın sıkma:
    24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    böyle yazıyor olması için birinci gemi gövdesine ikinci mühendise falan mı vermem lazım ? Ayrıca 21 arge ile kalın sıkmak için kalkan enerjisine 2 veriyoruz 21 ile kalın sıktıktan sonra kalkan enerjisini fulleyebilirmiyiz ?
     
  2. Ilk once hayir farklilara vererek de yapabilirsin. Mesela muhendisi degil de onun yerine baska birseyi arttirabilirsin altindakilerden. Ama cok azi degiskenlik gosterebilir ve birden cok secme sansin olur. Bunlar kesin net en mantikli dizilislerdir bunlarin disina cikmamani oneririm. Bir diger soruna gelince evet yapabilirsin. Ilk kalin sıkıp sonra kalkanini fulleyebilirsin.
     
  3. Merhaba ,

    Çok detaylı araştırmadım fakat bu zamana kadar kalın sıkma en düşük 21 arge olabiliyor. Bir diğeri ise 24 arge ile yapmaktır. Dağıtma kısmına gelince bir birine bağlantılı olduğu için farklı şekilde dağıtılamıyor sanırım. Yani 21 yada 24 arge dağılımı bir birine bağlantılı olarak belirlenmiş olması gerekiyor. Fakat 21 arge'ye göre dağıtıp daha sonra Kalkan Enerjisini tamamlayabilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.