Arge Kelle avcısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MARESAL1 tarafından 23 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MARESAL1

MARESAL1 User

Kelle avcısı: Dİğer lazerlerin diğer oyunculara %x kadar daha fazla ahsara neden olucaktır yazıyor bu hasar uzaylılara verdiğim hasarı etkilemiyor demi?

2. etkilemiyor diye biliyorum hocam. sadece pvp hasarı için o arge sanırım.

3. Merhaba,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.
    Kelle Avcısı sadece diğer oyunculara yönelik hasar artışı sağlamaktadır.
    Yaratıklar için fazladan hasar vermek istiyorsanız , Uzaylı Avcısı bölümünü de tamamlamanız gerekmektedir.
    Arge ile ilgili içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. MARESAL1

MARESAL1 User

peki sağolun kelle avcısına vermemeyi düşünüyorum onun yerine yanıltma manevrasını yaparım hiç yoktan savunmam biraz güzelleşir

5. Merhaba,

Bu konu hakkında en son kararı siz vereceksiniz, yanıltma manevrası savunma açısından çok fazla önem taşımaktadır.
    Eğer fazladan argeye sahip olursanız hem kelle avcısını hem yanıltma manevrası bölümlerini tamamlamanızı öneririm.

İyi forumlar.

6. Full bir oyuncuya karşı pek ehemmiyeti olmadığın düşünüyorum Ayarcı argesiyle zaten miss atma olasılığı çok düşüyor yediğiniz kadarda vurmanız gerekir diye düşünüyorum.