Arge konusunda yardım lazım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _KIYAMET_ tarafından 16 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Tek tek yazmaktansa resim olarak ekliyorum.

Ya da ilave olarak ekleyeyim. :D

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 5/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    Roket Uzmanı : 5/5
    Yanıltma Manevrası : 2/2
    Yanıltma Manevrası 2 : 3/3
    Isı Arayıcısı : 1/5

Toplam dağıtılmış arge : 37

Saldırı ve savunma ağırlıklı olarak dağıtmaya çalışıyorum. :)
    Bundan sonra nereye yöneleyim ? :D

Rehber bunu beğendi.
  2. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Şu an aynı durumdayız arge dağılımı ve sayı olarak :)

Ben devamında 5 arge'yi şeref puanına vermeyi düşünüyorum. Savaşlarda mayını aktif olarak kullanmıyorsanız bu taraf daha mantıklı gibi duruyor. Ya da uzaylı kesmek konusunda %10 fark sizin için önemliyse oraya yönelebilirsiniz.

İyi forumlar

3. Mayın kullanmam derseniz Mühendis olabilir.

4. takemyhard

takemyhard User

dağılım benimde aynı :) bundan sonra mayınları fullemeyi düşünüyorum. şu %50 arttıran düzenide yapacam. +şerefin bir faydası yok bence

5. Merhaba;

Eğer NPC ile kasılıyorsanız yaratık argesine eğer NPC'ler ile fazla uğraşamam diyorsanız şeref artıran argeler ile devam edebilirsiniz.

Bu da sizin rütbeniz için faydalı olucaktır.Rütbenin de önemi yok diyorsanız savaşta işinize yaracağını düşündüğüm için tamir robotu argesini artırabilirsiniz.

İyi Forumlar

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bas kisimlar ayni benim sonrasi seref ve uzayli,en mantiklisida bu sanirim :)

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Saldırı amaçlı düşünüyorsanız,mayınlara vermeniz daha mantıklı gibi.

Keyifli Forumlar.

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Öneri için teşekkürler. :)

Olabilir fakat çok gerekli mi kararsız kaldım. :D

Genel olarak saldırı ve savunma ağırlıklı olmasına dikkat etmeye çalışıyorum. :) :D

Bir yerden sonra kararsızlık çok yaşanıyor çünkü dağıtım 50 ile sınırlı :D

Düşündüğüm bir kaç yer var ama bakalım. :)

Bir tanesi tahrip alanını genişletiyor diğeri normal haritaya bırakılan mayın hasarını arttırıyor. Savaşta daha çok akıllı filan kullanılıyor ona etkisi yok. :D
    --------------------------------------
    Şimdi genel olarak bir aralar sıralama diye düşündüklerimi aşağı ekleyeyim. :)

Uzaylı Avcısı : 5/5
    Gazi : 5/5
    Acımasız 1 : 2/2
    Acımasız 2 : 3/3

9. bence svaş+yaratık+şeref kalanıda tamir ver ben öyle diziyorum şuan 44 arge +700k uri var bu şekilde dizecm hem yaratık argesi aşrı faydalı geldi bana hele x2 seri bi şeiklde tam kapı dönmelik daha az elit daha fazla iş

10. takemyhard

takemyhard User

hemen hemen 8 yıldır oynuyorum.. bu çar 3 yıllık beni oynadığım saattle aynı saat oynayan çarlar 2 rütbe aşağıda...kastığım şerefte bir rütbe yukarıda?...37 argede birtane bile şrf yada tp vermedim :) doğru yada yanlış ama iyi gidiyom gib geliyo bana :)

11. Rütbe kasmak için kapı yapmak olmazsa olmaz :D O yüzden bence yaratık argesine vermeniz iyi olur. Kamikaze atılarak kesilmeyecek yaratıklarda (Kristallon, Devourer, Boss Kucurbium...) işinize yarar. Ayrıca cubikon keserkende işe yarar. Yaratık argesine verdikten sonra mayın hasarı arttıran argeye vermenizi tavsiye ediyorum. Sonra ısı ayarcısına vermeniz iyi olur.

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu hakkında başka sorularınız yok ise,kilitleyebiliriz :D:D:D.

Keyifli Forumlar.

13. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Gazi ve Acımasız düşünüyorum hem TP hem ŞP işe yarar gibi geliyor. :)

Çok kararsız kaldım bir yere kadar sabit sıkınıtı yaşamadan dağıttım fakat orası mı burası mı derken arada kaldım. :D

NPC'lere hasarı arttıranı aslında pek düşünmüyorum. Isı Arayıcısı'na zaten 1 tane verdim yeterli sanırım. :D

Bizede mi @Rehber mod'um :D şu an için açık kalması iyi olur sanırım. :)

.*CapTain*. bunu beğendi.
  14. takemyhard

takemyhard User

dağılımımız aynı olduğuna göre gidebileceğimiz 2 yol var... ben mayınlara devam edip birde şu %50 hasar arttıran düzeni yapacağım :) sen hangisine gideceksen devam et ama bağlantıyı koparmayalım :) bakalım hangimiz daha memnun olacak dağılımdan?...

15. Şuan ki durumda tek hata Isı Arayıcısında olan argenin boşa gitmiş olması. Bundan sonra ki argelerinizde eğer yaratık çok kesiyor iseniz Yaratık Avcısını tamamlamanız yok ben istemiyorum dersenizde Mayıncı, TP ve ŞP ye vermek kalıyor.

16. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şu anda dağıtılmamış 3 tane var onları dağıtırsam 40 arge dağıtmış olacağım. :D Geriye kalan 10 tane çok sıkıntılı gerçi kalan 13 arge hep sıkıntılı :D

Mayıncı'lar akıllı'ya etki etse vereceğim fakat bir tanesi normal mayınların etki alanını arttırıyor diğeri normal mayınların hasarını yani mızrak + mayın savaşta ya da vs'de ne kadar işe yarar ve kullanışlı olur orası muamma :)

17. Mızrak bile yeterli olur fakat oyuncuyu mayına denk getirebilmek çok zor hele ki 5 saniye bekleme süresi olunca çok zor.

18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İşte o yüzden mayıncı yeteneklerine arge vermeyi pek düşünmüyorum. :) :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.