Arge + Kurtarma Protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve stratejikafa tarafından 13 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar ben argeyi ve kurtarma protokollerini fulleyip kutulardan daha çok faydalanmak istiyorum.Oyun saatimin yarısından çoğunu kutu toplarım hem uri hem kapı kasarım çok az kısmındada cubi tallon falan keserim şuanda 1.önceliğim zeta kapılarını hızlı şekilde gg biriktirmek bunu pala toplayarak yapmak istemiyorum çünkü orda toplamak gerçekten hem zor (kesilme durumu)hemde çok sıkıcı geliyor bana buyüzden daha fazla verim alabilmek için bu yolu seçtim birkaç sorum olacak maddeler halinde sizlerinde maddeler halinde cevaplamanızı isterim.
    Gemi özelliklerim diminisher var ful lf3 3 adet lf4 irisler tam kalkan hız hepsi tamam pet orta halli burgu ve kalp uçuş düzeni aldım bundan sonrası için zeta yaparak gelişmek istiyorum.

1-)3. seviye 9 kurtarma protokolü alacağım ve toplamda 600uriye mal olacak ama kaç günde biriktireceğim önemli değil ileriye dönük yatırım yapmak istiyorum sizce mantıklı mı?

2-)Argelerimi kutu toplama argesi şeklinde düzenlemek istiyorum min kaç arge gerekli ve dağılımını gösterir misiniz?

3-)Full arge toplamda % kaç bonus almamı sağlayacak?

4-)Kutu argelerinin hepsi fullenirse uridium çıkma oranı düşüyormuş (forumda gezinirken biri fullediğini ve artık hiç uri kasamadığını gene aynı hesaba geldiğini söyledi) bu doğru mu?

5-)9 Kurtarma protokolü + katlayıcı + vıp + arge alırsam normal haritalarda kaç oranda gg ve uri kazanacağımı birde 4-x haritalarında ne kadar kazanırım yardımcı olur musunuz?

ve birde değerli fikirlerinizi bekliyorum çünkü ben bu konuda tecrübesizim özellikle bu yola başvuranlardan fikir almak istiyorum

anakin5555 bunu beğendi.
  2. uzayl80

uzayl80 User

pedine 10 tane radar protolü tak hepsini 3 seviye yap sen hangi haritadaysan pedin gharitayı gezsin sana kutu toplar mor olan argeleri tamamla kutu için

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

İleriye dönük bir yatırım olarak düşünürsek tabiki mantıklı olur.

Argelerinizi dizmek için buradaki konuya bakmanızı önerebilirim. Arge Demo programı ile yapmak istediğiniz argeyi öncelikle buradan yapıp görebilirsiniz.

Kısmet I %4, Kısmet II %12, Bağlayıcı Işın II %20 oranında bonus almanızı sağlayacak.

Dördüncü sorunuz için öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum, bu haritadaki kutu ve kutuları toplayan oyuncu sayısı ile ilgili olabilir.

Beşinci sorunuz için bir sayı söyleyemeyeceğim kutulardan çıkan uridium değişebilir, galaxy enerjisi için tahminim 3, 4 ve 5 arası olabilir.

Keyifli forumlar dilerim.

4. kardeşim benim arge hariç kutu toplama üzerine kurulu petim protokol slotlarının tümü acık 3 anten dışında hepsi kurtarma 3 olarak dolaşıyorum + katlayıcı paket + vip soyle örnek vereyim sen 100 uridyum aldığında ben 254 uridyum alıyorum kutudan sen gg parçası bir aldığında ben 3 alıyorum normalden yani sen derken örnek veriyorum bu 4.x haritalarda değişiyor toplamaya gelince düşüp düşmediğini bilmiyorum ama katlayıcı yokken toplama işine girme derim teşekkürler

5. Peki kutu toplayan sayısı fazla olunca uridium miktarı artar mı azalır mı kutu sayısının arttığını biliyorum ancak kalabalık yerlerde mi toplamalıyım

katlayıcı hep var bende yoksa gerçekten birikim yapamıyor insan saatte 7k uri kasmak var birde 14k uri kasmak var

radarla ilgili bir sorunum yok çoğunu ben topluyorum zaten pet çeyreği dolaşıyor oda yetiyor zaten ben kazancımı artırmak istiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Aralık 2016
  6. uzayl80

uzayl80 User

ozaman 4-5 haritası tavsiye ederim uber boss kesersin uride güzel kasılır orda gg için pala toplayıp gg enerjisi alabilirsin

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Uridium sayısının artıp azalacağını bilemeyiz ancak kutu toplayan fazla kişi var ise haritadaki kutularda hızlı yenilenir.

Keyifli forumlar.

8. uzayl80

uzayl80 User

kutu argesini yazayım arkadasım umarım faydasu olur sana
    Kutu Argesi :
    Kısmet l 2/2
    Bağlayıcı ışın 5/5
    Kısmet ll 3/3

9. peki arge demo dediğiniz program güvenli mi oyun tarafından mı yayımlanmış bir program yoksa herhangi biri tarafından mı

Bu argeyi dağıtamazsın ki öncesinde verilmesi gerekenler var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Aralık 2016
  10. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Lütfen alt alta mesaj yazmayın eklemek istediklerinizi mesajı düzenle seçeneğinden yapabilirsin.

Ayrıca Kısmet 1 argesi için ilk önce depocu argesine basmalısınız.

İyi forumlar.

11. uzayl80

uzayl80 User

ozaman önce uygun olanları ver sonrasına ilave yaparsın bu argeyi ok..

12. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Arge Demo programı bir forum kullanıcısı tarafından yapılmıştır. Adminlerimiz programın güvenli olduğunu verdiğim konu içerisinde yazmışlardır.

Arge Demo sayesinde geminize arge dizmeden önce Arge Demoda yapıp görebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

13. uzayl80

uzayl80 User

valla modum o programı şimdi gördüm ve şimdi kulandım fena değil ama kafama takılan bişe var bunda örnek olarak kalın skma argesini gerekli kademleri değişik yöntemlede kelle avcısı 3 cıkartabiliyon gerci ben asıl dizilimi biliyomda yinede soram dedim size

14. cevaplarınız için teşekkürler konu kilitlenebilir gerekli cevapları aldım.

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forum takımı ve cevap veren arkadaşlar adına biz teşekkür ederiz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.