arge # Lazer

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by polemikk, Feb 28, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. polemikk

polemikk User

41 arge 16 seviye 22 tane lf4
    kalan 13 tanesi 7 seviye lf4

8tanesi seviyesiz
    8 tanesi de 8 sevye lf4

arge 41

ben 80bin sıkıom x4 rsb karışık ?

millet 150bin sıkarsın dior

bana adam akıllı bi link verin de 150 sıkacak gücü yapayım artık şu gemide
    24 arge li gemi 20bin benden fazla sıkıordu sinir oldum 22lf4 ü varmıs baska bişi yokmu
    gelde deli olma :)

2. Merhaba ,

Konfigürasyonlarda dizilim hatası yapıp yapmadığınıza dikkat ediniz. Ayrıca vuruş konfigürasyonu kullanıyor olabilir. Belki droid'lere bir lazer bir kalkan şeklinde koymuş olabilir.

Eğer isterseniz durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. polemikk

polemikk User

argeyi yapıcam eğer ozmanda 150 sıkamassam oyunu silerim burdna yardım edin yoksa oynamam supoort ilgilenmior

4. forneus77

forneus77 User

Merhaba 150 sıkman için yaratık ve savaş argesi dizmiş olmalı ve gemi hasar destekli +5 ve %20 bo.1--ve bo-2 hasar destegi gerekiyor.

bunlar olsa bile 22 fl4 ile bu kadar hasar veremezsiniz.

iyi forumlar.

5. polemikk

polemikk User

22lf4 değil birader 45 lf4 güzel okuyun lütfen

22 tanesi 16 swiyeli toplam 45 lf4 ama
    neyazıki 22 lf4 lü basla düşman biri beni kesior fazlaca sıkıor desteği de yok dior
    bende arge bozuk 24 argesi varmıs yeminler etti inandırmak için :)ya bu adam azıllı yalancı yada oyunda arge farkı buyuk

6. Merhaba ,

Vuruşu arttıran etkenlerin ne kadarı sizde var ? Seprom besleme , uçuş düzeni , vuruşu arttıran gemi/tasarım , vuruşu arttıran uçuş düzeni v.b şeyler mevcut mu ? Ayrıca arge dağılımınız ne ya da neydi ? Konfigürasyonlarınızı boşaltıp en baştan her iki konfigürasyonu dikkatli şekilde yerleştiriniz.

İyi forumlar.

7. polemikk

polemikk User

seprom var burgu var havoc ful 10 diroid ful lazer konfi 22lf4 16 sev,iye diğerleri karışık 7.8. seviye lf4 toplam 45 lf4
    pettede ful lf4 pet 12bin sıkıor gemi x4 +rsb 80bin toplam 92bin

ama ben 150bin istiom

bide argeyi soleyem:
    gemi govdesi 1 2/2
    Mühendis 2/5
    Kalkan enerjisi 5/5
    yanıltma manevrası 2/2
    gemi gövdesi II 3/3
    acımasız I 2/2
    kelle avcısı I 2/2
    roket uzmanı 2/5
    uzaylı avcısı 2/5
    kalkan sıklığı 4/5
    yanıltma manevrası II 1/3

50 vardı 27 kullanıldı

not kalan arge :14(bosta) daha basılmadı
    toplam 41 arge

8. Merhaba ,

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 5/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    Roket Uzmanı : 5/5
    Yanıltma Manevrası : 2/2
    Yanıltma Manevrası 2 : 3/3
    Isı Arayıcısı : 1/5

Bu şekilde bir dağıtım 37 arge yapıyor.

Arge dağılımınıza göre Kelle Avcısı II sanırım hiç dağıtılmamış anladığım kadarıyla bu nedenle düşük vuruyor olabilirsiniz. 10 tane Havoc var mı bilemiyorum.

İyi forumlar.

9. polemikk

polemikk User

var hocam 10 havoc dizem bozuk olmassa gene yaazacaz artık size :)

argeyi dizmeme az kaldı melet seprom çok istior yoksa 2dkya bastıydım şidmdiye
    bir haftaya düzeltirim heralde 27 arge tamam kaldı 14 arge onu da buldum sanırım kelle 2 yi açarız bide ayarcı 5dr5 yapalım olmadı en kotu oyunu bırakırız :D

Last edited: Feb 28, 2017
  10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Arge dizilimi aynı yönde ,full lf4 ile 150 bin gibi rakamları bende göremedim.Belki karşıdan görünen x4+rsb birlikte sıkarak bu rakamlara ulaşıyor olabilirler.

Buradaki vuruş gücü hesabına bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

Last edited by moderator: Mar 1, 2017
  11. Merhaba Jüpiter admin;

150 bin rsb ile atıyorum.

Last edited by moderator: Mar 1, 2017
    JUPlTER likes this.
  12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Çok güzel :)Açıkçası ben her seferinde deneme yaparak karşımdakine sormuyorum kendi gördüğüm rakamlarda maalesef vuruş hesabına dahil pek uymuyor :)Hepsi birleşip daha yüksek rakamları karşıdan görüyor olabilirler.Teknik olarak vuruş hesabını attım.Arkadaşımıza yapması gereken öneriniz var ise yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

13. Sistem zaten herkese eşit olarak olanak sunuyor.Level yüksek yükseldikçe hem miss oranı sıfırlanıyor hemde atış değerleri yükseliyor.
    50 arge gemi,levelim 24,semprom ve duble damage booster ve virüs bulaşmış hali ile 154k atıyor.102k x4 atış değerini yakaladım.Pilot bio canavar 5 arge onunda etkisi var tabi %10 daha fazla

JUPlTER likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.