Öneri Arge Limiti 50'den 75'e Çıkartılsın

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Zer0DayLover tarafından 18 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce ?

1. Evet

67,3%
  2. Hayır

32,7%
  1. Selamlar ,

Biliyorsunuz ki artık Arge puanlarını 50'ye tamamlasak bile şu an ki devirde hiç bir şeye yetiştiremiyoruz en azından ekstra 25 Arge puanı daha gelirse bunun daha iyi olacağını düşünüyorum misal Arge sıfırlama gibi durumlardada maliyet gittikçe artmakta ve sürekli seprom beklemek zorunda kalıyorsunuz.

75 Arge olursa en azından elimizde fazlaca birikmiş olan log dosyalarını değerlendirebiliriz.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Limit mi vardı Ar-Ge'de?;)
    95 Ar-Ge.jpg

3. Tabii admin gemilerinde ne limiti olacak bas basabildiğin kadar anca vurun semeri gariban oyunculara 50 arge ile uğraştırın durun bizi :D

4. 50 vardı 95 kullanıldı mı ? Bu yazılımcıların oyunu oynamadığını biliyorum bu bir sır değil :) ayrıca bir tur atabilir miyim gemiyle ? :)

adnan5553 bunu beğendi.
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Admin hesabında böyle, kişisel hesabımda da 50 ile sınırlı. Neye destekleyeyim konuyu :D

Üstüme zimmetli o gemi :D

6. 1 tur verin sürüp geri getiririm :p

7. Viraaa

Viraaa User

artik 75nci argeye 1 milyon gunluk dosyasi felan isterler.bunlari hesaba kattinmi hic:)

ıııııııı bunu beğendi.

8. Max 20 k olur sizde abarttınız amma :D

Zaten zeta , galaksi kapısı enerjisi , etkinlik vs derken bir sürü günlük dosya geliyor.

9. smoonrise

smoonrise User

.Paradoks. mod Darkorbit kuruluş gününde 1 tur atabiliyormuyuz o hesap ile :)

Viper bey evet olarak verdim oyu umarım olumlu yaklaşır merkez bu fikre ama maalesef kişisel fikrim olumlu bir geri dönüş olmayacağı yada çok zor şartlar ile arge yükseltmeyi getirecekleri yönünde bakalım görelim oyum olumlu

Zer0DayLover bunu beğendi.
  10. Teşekkürler.

Bakalım Alamanya karar versin ne olacaksa.

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun bir şekilde oluşturduğunuz için teşekkür ederim. Konunuz indeks bölümüne eklenilmiştir. Ancak sahibi olduğunuz Arge Sınırlaması Kalkmalı konusuna benzer olduğunu da hatırlatmak isterim.

İyi Forumlar.

12. biraz saçma ama olabilir ya 75 fazla 5 tane ekleselerde saçma bence olmayabilrde emin olamadım farklı bir teklifle gelsen olurdu ne bilim işte pet argesi olsa felan

13. fire123457

fire123457 User

bence arge puanı artarsa çok büyük bir miktara yapılmalı çünkü çoktan günlük dosyası olan direk basar ve çok öne geçer bence arge puanı artırılsa bile 2. sayfa gelmeli ikinci bir dizilim yapıp onlarıda hangarda gemiyi değiştirebildiğimiz gibi belirli noktalarda değiştirme imkanı sunulmalı

14. kenardan kutu argesi bassak fena olmaz hani +1

ekstra pet argesi fln ekleyerek konuyu zenginleştirsen guzel olur

15. pet kalın lazer sıkma argesi pet uzaylı argesi pet kalkan argesi gelse güzel olur

16. Esenlikler.
    Bence o 25 arge gemi için değil bu sefer pet için ayrılsın. :)

17. Ben zaten ondan istiyorum. Terör kapısı zamanı full kutu yaratığa çevirdim argeyi.

Pete arge gelmesinin ben sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Pete arge gelirse yakıt tüketimi ciddi oranda artacaktır. En ufak bir yenilikte pete sürekli daha fazla yakıt yaktıran yenilikler gelmekte.

18. 50 iyi bence ama sıfırlama ücreti sabit kalmalı ki kasılacaksak kasılmasa argesi savaşa gidiceksek savaş argesi dizelim.

Sayfayı Paylaş