ARGE mi Geliştirme mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [_____™DADAS™______] tarafından 3 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ARGE mi Geliştirme mi?

1. Arge yap

40,0%
  2. Geliştirme yap

60,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 36 lf4 var geliştirmeler ortalama 9, 28 arge var, apis zeus 16 level. Sizce argemi yapayım yoksa geliştirme mi yapayım? Kalkanlarda geliştirme yok.
    Arge yap diyenler için kaç argeye kadar yapmalıyım?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuncu arkadaşlarımızdan fikir almak istediğiniz konuları Yeni Başlıyanlar Bölümüne açarsanız daha faydalı olacaktır.Ben konunuzu taşıyorum.

Arge durumunuz iyi sayılır.Bence 35 LF4 ünüzü 16 level yapmalısınız.

LF4 ler 16 seviyeye çıktığında vuruş gücünüzü tam olarak hissedebilirsiniz.LF4 gelişimi bittikten sonra Arge arttırımlarına bakmalısınız.

Kalkan gelişimlerini en sona bırakmalısınız.

Keyifli Forumlar.

3. Uriyi para ile alıyorsan lf4 geliştirebilirsin ama emek verip kasılıyorsan argede uzaylı avcısını tamamlayana kadar devam edebilirsin.

4. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

apis, zeus 16 lvl demişsin, umarım tüm irisler öyledir. Değilse lf4 lerden önce irisleri 16 lvl yap.

5. Tom_Cat

Tom_Cat User

36 lf4 var,arge ve geliştirme yapmamışsın biraz garip.

6. Valla ben de bende mi bir terslik var diye düşünmeye başlamıştım 22 lf4 tum lf4ler 15 lv 10 iris hepsi 16 43 arge hala 36 lf4 olamadık :D

7. Bence geliştirme yap ama irislerini henüz geliştirmediysen irislerini 16 yap önce .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.