Arge mi geliştirme mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Person1424 tarafından 9 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Person1424

Person1424 User

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıllık bi aradan sonra oyuna geri döndüm 17 arge 9 iris gemim var irisler 8er seviye hazırda 100k uri var bu uridium ve daha sonra kasacağım uridiumlarla indirim paketli argemi yapmam kısa vadede daha etkili olur yoksa diroitleri geliştirmem mi? Bir diğer sorumsa palladium ilemi daha rahat kapı ve uri kasarım yoksa katlayıcı ile kutu toplayarak mı server tr2

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

benim sana tavsiyem arge yapman ama yine de uri lerini biriktir kapı açmaya çalış ama bu 2 seçenekden benim sana tavsiyem arge yapman.

İyi forumlar.

3. Person1424

Person1424 User

Sağolun modum fazla açıklama yapmamışım zaten palladium toplayarak zeta açmaya çalışıyorum x2 gününe 1 tane hazır 2. için uğraşıyorum petim ve kamikaze 3 üm var güve elmas kalp düzenlerim ve aegis citadel goli vega gibi her çeşit gemim var bende argeden yanayım fakat bazı arkadaşlar geliştirmenin daha önemli olabileceğini savunuyor birde öteki sorum hakkında ne düşünüyorsunuz

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Yazdığınız gemi bilgilerine göre geliştirme yapmanız şimdilik gereksiz sebebi daha ful gemi değilsiniz yani geliştirme nin size savaşlarda felan faydası çok olur ama genel olarak oyunda üstün olabilmek için önce arge basın yazdığınız geliştirmeler şimdilik sizi idare eder.

2. soruya gelince katlayıcınız var ise kutu toplamanızı tavsiye ederim kutu içerikleri paladium dan daha iyi yani uri de kasarsınız cephane de gg de kasarsınız.

İyi forumlar.

5. Geliştirme en son iş önce arge yap. Şanslıysan katlayıcı alıp kutu toplayabilirsin, gelen uri ve gg ile kapı açarsın.

6. Paladium sıkıcılıktan ölüyor, üstelik içinin her an birinin sana sıkma ihtimalinden dolayı rahat olmaması da cabası. Ben katlayıcı + kutu tavsiye ederim. Bu arada hangi şirkettesin ? Ben de TR2'deyim :)

7. klonaskeri

klonaskeri User

bende tr 2 deyim kardeşim bence 21 arge yapıp kalın sık işine yarayacaktır aiges al ve cubi çöpü topla rahat kasılırsın

8. Person1424

Person1424 User

eic sirketindeyim

9. Birlikte oynayacak birisini arıyorsan nickim imzamda, bende eicdeyim. Başkası varsa da ekleyebilir. Nispeten full bir gemiye sahibim ;)

10. sametonur1905
    bende tr2 deyim :) fakat mmo

11. Baskın yapıyorsan karşılaşırız o zaman anca, ben pek yapmıyorum zira :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.