Arge Mi İris Mi Aegis Mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Merhaba Arkadaşlar ;
    Size bir şey sormak istiyorum. x3 zamanında 75.000 uridium veya 150.000 uridium çekmeyi düşünüyorum.
    Bu uridiumu nasıl değerlendireyim?
    Gemim golilaht 7 flax 1 tane iris var. Full LF3'üm. 7 tane BO2 kalkanı var.
    Bu uridiumu nasıl değerlendireyim? Arge, İris Veya Aegis gibi bir gemi falan alabilirim.
    Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
    Ve 12 argeyim...
    Klana falan girip iris al derseniz hiç kimse yardım etmiyor ve çok güçlü olmadığım için level bakımından birde full olmadın için iyi klanlara giremiyorum...

2. Aegis nokta

3. Aegis al cubi dön, kredilerle iris al ( günde 100 milyona kadar kasabilirsin günde 1 iris yapar bu ), uridiumları da argeye yatır, günde kasılmana bağlı olarak 30-40 bine kadar çıkabilir uri, 1 aya kalmaz farkı görürsün :)

4. NUTELLA78

NUTELLA78 User

Bence iris alin daha sonra bo2 ve lf3 yaptıktan sonra argeye baslayin.zaten irislerinizi alinca çoğu klana alırlar böylelikle daha rahat kasilmis olursunuz benim fikrim.

5. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Çok kararsızım. Aegis alsam cubikon yaparım ama günde en fazla 4 saat falan oynayabiliyorum oda en fazla. Çünkü internet sınırlı....

6. Günde 4 saatse aşağı yukarı 12 bin uri, 40-50 m kredi, tp şeref cabası. Aegisle devam et sen :)

7. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Sadece cubikon ile 40 50 m kredi olur mu ??

8. bence aegis al iris e uridium verme eger aegis alırsan yukardaki arkadasların dediği gibi kasılman kolaylaşır mutlaka en geç 15 güne irisleri fullersin

9. 15 güne fullersin ama kasılman şartıyla :)

10. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Tamam. Fikirleriniz için teşekkür ederim. Aegis alıp geri kalanıyla da arge basayım ben o zaman.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.