Arge mi Kutu mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 300.000 urim var. Argede Uzaylı avcısı 2/5 ve 3 arge daha yapmam için ortalama 500k uri gerekiyor.

Şimdi ben argeyi mi tamamlayım yoksa kutu açıp zeus tamamlamaya mı çalışıyım.

GemiGoliath - Aegis
    Silahlar12 LF4
    KalkanlarFull BO2
    Arge31
    Zeus8 parça
    Droitler8 iris 1 Apis

Son düzenlenen: 10 Temmuz 2015
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Geminizin ekipmanlarını tam olarak yazabilirseniz daha iyi yardımcı olabileceğimizi sanırım.

İyi Forumlar.

3. Ekledim.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Zeus parçası sayınız tamamlanmasına az kaldıysa parça toplayabilirsiniz,yeterince argeniz var şu an için irislerinizi,%25 geliştirme indirimi çıktığı zaman geliştirebilirsiniz.
    Birde kutu açıp LF4 sayınızı arttırmaya başlamalısınız .

iyi Forumlar.

5. Modum 85/111 zeta 50k oraya ayırıp bassam açılırmı?

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kapılar için Şu kadara açılır veya açılmaz demek yanlış olur sanırım tamamen şansa bağlı bildiğiniz gibi parça çıkması ,bir şansınızı deneyin derim..iyi şanslar..

İyi Forumlar.

7. Teşekkür ederim 100 kutu aldım geri kalan uriyle zeta açarım konu kilitlenebilir.

8. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederiz,Konu cevaplanmış olup oyuncu isteği üzerine kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.