Destek Arge Nedir? Ne işe Yarar?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NanoGamer tarafından 7 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Begendinmi

1. Evet

oy sayısı 1
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NanoGamer

NanoGamer User

Arge Nedir? Ne İşe Yarar?

Arge Günlük dosyalarıyla elde edilen bir puan türüdür argeyi yetenek agacında kullanabilirsiniz. Yeteneklerinizi (Darbe Puanı,Hasar,kutulardan % ihtimalle fazladan bir şeyler gelmesi vb.) geliştirmenizi saglar tabikide arge elde etmek zordur.

Yetenek Agacına Nereden bakabilirim?

Resimdeki gibi yetenek agacı Pilot Profili > Yetenek agacından bulabilirsiniz.

Arge Dagıtımı

Arge Dagıtımı belli argelerle yapabileceginiz seylerdir mesela belli argeyle lazerleriniz kalın sıkılır vb.

1)16 Arge dagıtımı

Tabi bolede yapabilirsiniz ama cok güçlü olmaz resimden pek anlıyamayanlar için ;

Gemi gövdesi :2
    Mühendis :1
    Kalkan enerjisi :2
    Kelle avcısı :2
    Roket uzmanı :2
    Acımasız :2
    Uzaylı Avcısı :5

2)24 Arge dagıtımı

Gemi Gövdesi I :2/2
    Mühendis :1/5
    Kalkan Enerjisi :5/5
    Kelle avcısı I :2/2
    Gemi Gövdesi :II 3/3
    Kalkan şıklığı :5/5
    Ayarcı 3/5
    Kelle Avcısı II :3/3

Son düzenlenen: 7 Aralık 2015
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

İlk olarak bazı resimler , İD Numaranızı ve Kişisel Bilgilerinizi içerdiğinden kaldırılmıştır. Lütfen İlgili kısımları kapattıktan sonra , ekleyiniz

İkinci olarak Arge Puanı ve Profil Yetenek Çizelgesine Dair Detaylı konular Açıklamalar ve Sözlük Kısmına bulunmaktadır.

Üçüncü olarak Konuda kullandığınız Fontlar çok büyük olmakla beraber , Aşırı farklı renk seçimi göz yormakta ve gereksiz alan kaplamaktadır

Mesajı düzenleyip , Daha düzenli hale getirirseniz , herkes açısından iyi olacaktır

İyi Forumlar

3. NanoGamer

NanoGamer User

Tabiki hemen düzenliyorum sadece ben bilmeyen için yapmıstım

iyi günler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.