Destek arge nerde kasarım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve prototip tarafından 12 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. prototip

prototip User

Arge kasabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Açık artırmadan filan mı almaya çalışmalıyım yoksa farklı ve kolay yollar da var mı?tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Açık arttırmadan kredi ile dükkandan uridium ile alabilirsiniz.

Onun haricinde bu hafta sonuna özel galaksi kapılarında çifte ödül etkinliği bulunmakta Zeta kapısı açabilirseniz ve etkinlik sonuna kadar tamamlarsanız kapı başına 100 araştırma dosyası alabilirsiniz.

Zeta kapısı ödülleri hakkında burayı, galaksi çifte ödül etkinliği kapı ödülleri için burayı inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

prototip bunu beğendi.
  3. SİSTEM

SİSTEM User

Arge kasmak kolay değil arge için dosya bazen çok maliyetli olabiliyor ticarette en iyi argeyi zeta kapısında kasabilirisniz havoc eksik ise bence çift günlere denk getirmeniz daha yararlı olacaktır 50 dosya olur size 100.
    4-5 haritasındada ufak yaratıklardan çıkma olasılığı var ordanda edine bilirsiniz.

Rehber bunu beğendi.
  4. uzayl80

uzayl80 User

bir şecenekde benden olsun credi kartıyla günlük arasdırma dosyası alına biliyordu en son uri al kısmını bi incele arkadasım belki sana uyar daha kesdirmeden argeyi yaparsın cabucak günlük görevlerdende cıkıyor ödül olarak

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizin özelliklerinden biraz bahsederseniz,arkadaşlarımızın size fikir vermesi daha kolay olacaktır.

Şu anki argeniz,irisleriniz,silahlarınız,ekipmanlarınız gibi.

Keyifli Forumlar.

6. ABREK

ABREK User

Diğer arkadaşların da belirttiği üzere çifte kazancı bekleyip ısrarla zeta yapmalısın(her zetadan 50 ganimet anahtarı ve 100 günlük dosyası gelir, kapıya basarken çıkan günlük dosyaları hariç)

7. uzayl80

uzayl80 User

argeyi 4 yolla kasarsın 1ci yol paladium toplarsın 150 palada 15 galaksi enerjisi alırsın 2ci yol kutu toplayarak aslında 3 cü yolda var o biraz paralı uri alırsın ölede yaparsın 4.cü yol uri kasarsın onunlada alırsın

8. prototip

prototip User

galaksi çift ne zaman gelir birdaha? ekipman full lf3 bo2 4lf4 var. gemilerden aldım golyat olanları.zamanla yapacam işte kasıyorum.pala çeviriyorum birazda kutu topluyorum kapıya basıyorum ama açılmadı.günlükte geliyor.18 arge yaptım.şu arge sayfası nerdeydi?

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Arge hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

10. prototip

prototip User

modum çok karıştırdım ben argeleri hepsinden lazım ,şu galaksi çifti ne zaaman gelcek?

11. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

GG çift kazanç günlerini bilemiyoruz Süpriz olarak geldiği için kesin bi tarih de belirleyemiyoruz.

İyi forumlar.

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Argeleri karıştırdım derken,neyi kasdettiğinizi tam anlıyamadım.

Argeleri sıfırlamak ve yeniden dizmek maliyetli bir iştir.

Argelerinizi,tarzınıza göre dizerseniz,ileride sıkıntı yaşamassınız.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.