Arge Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Khnemu__ARMS tarafından 13 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 50 argeyim full savaş dizilimi istiyorum..Nasıl veriyim argeleri yardım eder misiniz?

2. TheMaster

TheMaster User

Benim 41 arge dizilimi bu şekilde
    Geri kalan 9 argeyle tamiri 5/5 ve Isı ayarcısını fulleyebilirsiniz.

Mayıncıya vermeyi sakın düşünmeyin akıllı bombaya etkisi yok.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar

4. Merhabalar;

Arkadaşın argesine ek olarak mayıncı argelerini verebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

50 Arge Dağıtılmıştır haldedir.

Bu sadece Örnektir. Saldırı ve Savunma Ağırlıklıdır.

Puanları tam verilmiş ARGE ' lerini aynı şekilde dizin.

Geriye 3 Arge Puanınız kalacak , Bunu kendi isteğinize göre ;

Fazladan Şeref Puanı istiyorsanız Kısmet II ' ye

Fazladan Tecrübe Puanı İstiyorsanız Gaziye

Fazladan Depo alanı istiyorsanız , Depocuya verebilirsiniz.

Dilerseniz Avantaj kutularından gelenleri arttırmak için Aç Gözlü yada Bağlayıcı ışına Puan verebilirsiniz.

3 Puanlık kısım size kalmış , Ancak Isı Arayıcısına puan vermenizi önermem.

Görseli olsun istiyorsanız 1 Puan verebilirsiniz , Onun dışında Puan vermeyin.

Zira Teknoloji Fabrikasında Roket İnce Ayarını 20.000 Kredi karşılığı üretirseniz , ARGE ' den bile daha etkili olur.

Sadece 20.000 Kredi istediği için oldukça ucuzdur ( Masrafsız da denilebilir ) .Seprom yada Günlük Dosyası talep etmez.

Keyifli Forumlar

6. mühendis 5/3 ısı arayıcısı 5/2 şeref arttıranı full yaptım diğerleri sizinle aynı o zaman konfide mi sıkıntı var anlamadım ki az vuruyomuş gibi geliyor bana.....

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Vuruşları etkileyen pek çok etken vardır.

Uçuş Düzeni , Droid Tasarımı , Gemi Tasarımı , Lazerler , Geliştirme Seviyesi v.s.

Hesaplamak için hepsinin sağladığı bonusları ele almalı , toplam vuruş gücünü hesaplamalı ve bu bonusların yüzdeleri ile toplamalısınız.

Keyifli Forumlar

8. saldırı ağırlıklı 50 argeyi nasıl dağıtabilirim. yardımcı olur musunnuz

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sadece saldırı ağırlığı için , Kırmızıları tamamlamanız gerekmektedir.

S.S.S. : Yetenek Profilime Tarzımı Nasıl Yansıtırım? konusunu inceleyerek yardım alabilirsiniz.

Ancak Düello için , ideal olan dizilim benim yukarıda belirttiğim dizilimdir. ( Kalan son 3 ARGE ' yi kafanıza göre dağıtabilirsiniz , Açıklamaları da okuyunuz )

Keyifli Forumlar

10. eyvallah sağolasın

aralarındaki fark nasıl olur yani kalkan, dp kaç olur savunma ağırlıklı olursa.saldırı için olursa x1 de mesela kaç vurur.

Son düzenlenen: 14 Mart 2015
  11. 35 LF4 16 SVY HAZERFAN TASARIMI 6.SEVİYE DİROİTLER 16 SEVİYE DİROİTLER KALPLE VURUYORUM FULL HAVOÇ X4 LE 60K-56K ÇIKIYOR..

Son düzenlenen: 15 Mart 2015
  12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Forum kuralları gereğince büyük harfle yazmak bağırmak manasına geldiğinden yasaktır lütfen küçük harf yazmaya özen gösteriniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.