Destek ARGE OLAYI!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EVSİZgerenimo tarafından 22 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BENİM ŞUAN 39 ARGEM VAR ŞÖYLE DİZİLİ..

Gemi Gövdesi I 2/2 , Depocu 2/5 , Kalkan Enerjisi 5/5 , Kısmet I 2/2 , Kelle Avcısı I 2/2 , Gemi Gövdesi II 3/3 , Bağlayıcı Işın 5/5 , Kalkan Sıklığı 5/5 , BAĞLAYICI IŞIN 2 5/5 ...

GERİSİNİ VERMEDİM KUTU ARGESİ YAPIYORUM KELLE AVCISI 2 Yİ 3/3 YAPSAM KALIN SIKARMIYIM ?
    ACİLLL

Son düzenlenen: 22 Temmuz 2015
  2. Büyük yazmak forum kuralları gereğince yasaktır. Bağırmak anlamına gelir ve etik değildir. Kaldıki renk tercihiniz bununda altını çiziyor, uslup bozukluğu denebilir durumda neredeyse. Bunu düzeltmenizi rica ederim.

Arkasını ne yaptığınız önemli değil. Kalın sıkmanızı sağlayan kelle avcısı 2. Onu 3/3 yaptığınız taktirde arkasına bakılmaksızın kalın sıkarsınız.

3. Merhaba,

Forum Moderatorlerinin üslubunda uyarı atmanız etik değildir ve devamı halinde ceza almanız gerekebilir.
    Lütfen kurallara riayet edelim.

Forumda büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına geldiği için etik değildir.
    Lütfen kurallara riayet edelim.

İyi Forumlar

4. Niyetim moderatör uslubu kullanmak değildi, olmadıım her yerimden anlaşılıyor :D İmza, resim, yazı rengi... yalnızca sizden gelecek uyarıyı düşündüm. Chattada oluyor hep yapıyorum genelde CMle tarafından hoşta karşılanıyor. Ancak biraz daha gayri resmi bir şekilde yapmaya çalışırım bundan sonra.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.