Destek Arge Puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve C00LMasTeR tarafından 22 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. C00LMasTeR

C00LMasTeR User

merhaba arkadaşlar acık arttırmadan dosya aldım uriyle fakat arge puanı oluşturamıyorum nedeni nedir anlamadım acıkcası bu konu hakkında bana detaylı bilgi verebilir misiniz oyunda yeniyimde.

2. Arge puanı oluşturmak için belli bir miktar günlük dosyası gerekmektedir. Eğer yeterince günlük dosyası varsa bir sıkıntı çıkacağını sanamam.

3. Merhabalar;

Pilot profilin-yetenek ağacına tıklayıp bir sonraki arge için ne kadar günlük dosyası istediğine bakabilirsiniz

İyi forumlar.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Detaylı açıklamak gerekirse , Pilot Profilinizden Yetenek Ağacınıza gelin

Yukarıdaki gibi bir ekran sizleri karşılayacak. Sarı Kare içerisinde olan kısımda İhtiyacınız olan Günlük Dosyası Miktarı ; Gerekli Olan Kısmında yazar. Gerekli olan Günlük Dosyasını topladığınızda , Değiştir butonu aktifleşir.

Değiştire basmanız durumunda , Gerekli olan Günlük dosyası sayısı kadar , Günlük Dosyası kullanılır ve Karşılığında size 1 Arge Puanı verir.

ARGE Puanı arttıkça , Gereken günlük dosyası sayısı da artmaktadır.

S.S.S. : Pilot profili/Yetenek çizelgesi konusuna bakarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz

Keyifli Forumlar

5. C00LMasTeR

C00LMasTeR User

anladım teşekkür ediyorum :)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz teşekkür ederiz , Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.