Arge Puanı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAVİKORKU_AZİZCAN tarafından 25 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mehabalar beyler ve adminim Uzun süredir Argelerle ilgilenmiyordum 35 argeyim 4 Arge Puanı İcin Arge dosyası Aldım 930 bin uriye hemn hemen 3500 felandı. 4 Arge Puanında Dün 1 Adet Kullandım 2 ciyi kullanamadım.Bugunde Klan 3 adetten 1 ini Kullandım Digerini Kullanamadım Arge Puanı Basarken Gunluk 1 Adet Hakmı Veriliyor ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

ARGE Puanı vermede , Gün sınırı yoktur.

Sadece Puan vermek istediğiniz ARGE ' nin , Belirli şartlarına sahip olmanız yeterlidir ( Seprom Miktarı , Kredi , Diğer ARGE ' lerin puan şartları v.s. )

Puan vermek istediğiniz ARGE ' nin üzerine geldiğiniz de kırmızı yer yok ise , Puan verebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. İstiklal Adminim 7 Yıllık Oyuncuyum ve 39 Arge Oldum Arge 2010 da felan geldi Biliyorum Yani belirli sartlara sahibim ama Arge basarken miktar koymuslar 1 Saat Aralıklı Basılıyor cözdüm OLAYI

4. Merhaba ,

Normal koşullarda gereken kredi ve seprom varsa arge'leri sorunsuz dağıtabilirsiniz. Eğer gereken kredi yada seprom yoksa olduğu zaman dağıtabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.