arge puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve merlinuther tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

arge puanı hep 30 günlük dosyasıyla olsun

Anketin kapanma tarihi 7 Ağustos 2014.
  1. evet

26,7%
  2. hayır

73,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bildiginiz gibi ilk arge puanı 30 günlük dosyası sonra 33,36,39,42 '3'er '3' er artmakta bence bu artmamalı hep 30 günlük dosyası olsun.umarım ilgilenirsiniz

2. Cloud

Cloud User

O zamanda çok kolay olmaz mı?

3. daha iyi olur işte :)

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu önceden arge puanlarını yapanlar için haksızlık olur.Hiç bir şekilde kolaylaştırmayada gidilmemeli.

İyi forumlar

5. Cloud

Cloud User

Bence olmaz herkes yüksek argeli olursa zevki çıkmaz test serveri gibi zevksiz olur S:

6. Oyum kesinlikle olumsuz. Çünkü bu yeniliğin gelmesi halinde oyunda herkesin argesi yüksek olur, herkes kalın sıkar. Yani argenin bir anlamı kalmaz.

Dolayısıyla olumsuz oy verdim.

7. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

bencede haksızlık olur o kadar argeye uri yatıranlar var

8. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Oyun bir amaç taşımalıdır. yoksa f+f+f+f olunca yani full elit diye tabirlediğmiz gemiler zamanla sıkılıyor :) zeta zaten 50 dosya veriyor, siz havocları fullerken argeleride çıkartmış olacaksınız ki zaten 5yıl önce 50arge olanlara çok büyük haksızlık olur :)

Burdan bir fikir çıkartmak gerekirse 30 dosya yerine , açık arttırmadaki dosya sayısı 3ten 10a çıkartılabilir mi diye düşünmek gerek :)

Keyifli Forumlar

9. ben 37 arge olabilmek için en az 2m uridium harcadım sence o uridium boşa gitmiş olmaz mı ??

10. Ancasin

Ancasin User

Her arge 30 günlük dosyası mı? Yani 30x300=9.000 uridium. O zaman 50 arge de 50x9.000=450.000 Uridium

x3 de çekerim 90 lira olan uridiumdan işlem tamamdır. Olur mu böyle saçmalık :D

Ama PAPATYA moduma katılıyorum. Asıl açık artırmadaki 3 günlük dosyasının sayısı artırılmalı bence.

11. Bence açık arttırmadaki 3 günlük dosyası 5'e arttırılabilir.

12. bence de olmaz biz o kadar uri veriyoruz argeye bizim urilere yazık olmuş olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.