Arge Punları Sıfırlama Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ADAMIN-DİBİSİN[CİXX] tarafından 6 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Arge Sıfırlama Etkinliği Gelsin mi ?

Anketin kapanma tarihi 6 Haziran 2020.
  1. Evet

66,7%
  2. Hayır

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir çok etkinlik var ama neden arge puanlarımızı yenile den inşa edeceğimiz bir etkinlik yok.
    Mesela bir etkinlik çıksa sende bir çıksın sorun yok.
    Amaç sıfırlama esnasında ki çok giden uridum miktarını yeniden 1250 gibi bir fiyata çekme olmalı
    sizce böyle bir etkinlik gelsin mi ?

2. Viraaa

Viraaa User

hayır diyorum.cunku kafaniza gore zirt pirt arge sifirlamasaydiniz zamaninda bu durumlara dusmezdiniz.arge sifirlama die bi etkinlikmi olur ya :))

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu bölüm kurallarına uygun açmış olduğunuz için teşekkür ediyorum. Ancak sizin de belirtmiş olduğunuz bu konu hakkında daha önce pek çok benzer konu açılmış bulunmaktadır. Bu nedenle Güncelleme ve Fikir Havuzu Index'ini inceleyerek daha önce ArGe sıfırlama ile ilgili açılmış olan diğer konulara destek verebilirsiniz.