arge sıfırlama 100k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -sonfetih- tarafından 12 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

arge sıfırlama 100k uri olsun

1. evet

26,7%
  2. hayır

73,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -sonfetih-

-sonfetih- User

her sıfırlama da katlann arge ;standart 100k uri olsun. böylelikle kutu atmak isteyen kutu argesi şerefkasmak isteyen şeref argesi yapar işi bitince farklı arge düzenlemsi yapar.

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Kutu atmak derken :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    sesli güldüm belli etmeyeydin bare neyse sesli güldüm harbi harbi :D :D :D

3. :D :D

=KaFKeF= bunu beğendi.
  4. -sonfetih-

-sonfetih- User

kutu toplamak yani:fazla gülme kalp krizinden gidersin :Ddd

=KaFKeF= ve DraydiBoy bunu beğendi.
  5. Arkadaş kutu toplamaya laf etmemiş.Sadece kimin toplayacağı konusuna değinmiş.Pc mi yoksa siz mi?

=KaFKeF= bunu beğendi.
  6. -Star-

-Star- User

Acemilik sırasında insan yanlış dağıtabiliyor argeyi,ki zaten arge sıfırlama ücretleri her sıfırlamada daha da artıyor.100.000 uridium fazla bir miktar hem acemi,hem gelişmekte olan oyuncular için.Ben bir güncelleme gerektiğini düşünmüyorum bu konuda.

=KaFKeF= bunu beğendi.
  7. Siz bu konuyu açtığınıza göre şu anki ar-ge bozma miktarınız 64k ya da 128k civarındadır.Yani başlayan arkadaşlar için bu miktar çk yüksek oluyor.100k'ya argeyi bozana kadar 3-5 arge daha basabiliyorlar.

8. şuan benim 500k civarı uri istiyor sizde bu durumda geldiğinizde anlarım sizi hayır diyen tayfa

9. Bir müddet sonra 100k'da sabitlenebilir ama ilk başlayanlarda da yüksek olması kötü olur.

10. DraydiBoy

DraydiBoy User

konudan her bildirim geldiğimde gülüyorum klan arkadaşlarıma falan attım onlarda ts de haykırdı gülmekten :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.