Öneri ''arge sıfırlama ayda bir yarıya düşmeli''

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -=[...DISTURBED...]=- tarafından 14 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

arge sıfırlama bedeli ayda bir yarıya düşmelimi ?

1. evet

oy sayısı 40
    100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bildiğiniz gibi arge sıfırlama yapınca uridium oranı artıyor sıfırlamak için bazı oyuncularda bu durum belli bir süre sonra sıkıntı yaratıyor arge sıfırlayamıyor tutsak kalıyor bunlardan biride benim ve yaşadığım sorundan yola çıkarak bu konuya güzel bir çözümleme getirdim.daha doğrusu öneri ve eminim diğer arkadaşlar içinde çok iyi olacaktır.
    hangi açıdan olması gerek 1.belirli dönemler oyuncular kapı yapıyor ve şeref puanı ne kadar çoksa okdr rütbe kasıyor yetenek ağacınında buna katkısı büyük ben örneğin 1 ay boyunca kapı yapacağım bunun için arge düzenlemem gerekiyor ama uridium katlandığı için bunu belli bir yere kadar yapıp öyle kalıyorum daha sonra zarar edecek dereceye geliyorum.''rakamlar korkunç derecede katlanıyor''
    diğer yönü argelere köle gibiyiz yani sıfırlasak olmuyor sıfırlamasak olmuyor 50 arge olunca oyuncu bunu zamanla değiştirmek ister ama bu sistem yüzünden bu sıkıntı yaşanıyor
    benim önerim 1 ay boyunca arge sıfırlamayan oyuncuların arge sıfırlama uridium değeri yarıya inmeli bu bu şekilde devam etmeli ve oyuncu yeterli hale geldiğinde işlemi gerçekleştirip istediği pozisyona göre yetenek ağacını düzenlemeli.bunun yapılması gerçekten bizleri rahatlatacaktır diye düşünüyorum..
    forumdaki arkadaşlarımızın ve adminlerimizde Desteklerini bekliyorum ele alınmaya değer bir öneri diye düşünüyorum...
    saygılarımla..

Son düzenlenen: 15 Temmuz 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Darion26

Darion26 User

Mantıklı ve güzel düşünülmüş bir fikir, neden olmasın ki ? +1

-=[...DISTURBED...]=- bunu beğendi.
  3. Arge yıllardır bir sorun zaten bence güzel bir fikir fakat olacağını düşünmüyorum bu zamana kadar arge hakkında sizin kadar değerli kaç tane anket yapıldıysa bakılıp geçilmekten başka bir şey olmadı umarım bişeyler olur artık benim düşünceme göre argelerin levellerden sonra mesela 22 levelden sonra her level atlamada 1 yada 2 arge daha eklenmeli oyunculara bu şeklide daha çok kasılma ve rekabet olacağını düşünüyorum arge sıfırlamak bu fikrim kadar gerçekten önemli ama her seferinde arge sıfırlamayada karşıyım o zamanda farklı sorunlar çıkacağını düşünüyorum yararlı birşey olsunda oyuncuya ben ne olursa kabul ediyorum yeterki yararlı sorun olmayacak kimsenin hakkının yenmeyeceği bi,r yenilik olsun.+1

4. Aliens

Aliens User

Mantıklı. Mesela ben cadılar bayramı kapısı için kutu Ar-Ge yapmak istiyorum ama hem sıfırlama hemde Seprom ücreti yüzünden çekiniyorum. Bu olsa en azından sadece Seprom beklerim.

5. +1

6. klonaskeri

klonaskeri User

+1 tebrik ediyorum

7. anakin5555

anakin5555 User

+ harika fikir

8. güncel

güncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2017
  9. güzel fikir gelmesi lazım !ama nerde darkorbıt getirmez bunu

10. GREED

GREED User

Bedava olması bence daha mantıklı sonuçta arge basarken seprom falan fişman kalmıyo.
    Ama +1 tabi buna da :)

11. HZRFN

HZRFN User

+1
    evt süper olur

12. güncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.