Arge sıfırlama paketi XL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 18 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Ar-Ge Sıfırama Paketi XL olmalı mı ?

1. OLMALI !!!

oy sayısı 15
    71,4%
  2. Olmamalı

oy sayısı 2
    9,5%
  3. Geliştirilebilir

oy sayısı 4
    19,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Bu sefer arge mağdurları için bir fikrim var. Bazılarımız çok fazla arge sıfırlıyor ve fiyat 512-1mil gibi uçuk bir rakamlara ulaşıyor. Ben diyorum ki
    "Ar-Ge Sıfırlama Paketi XL" olsa ve bu paket karşılığında bedavaya arge sıfırlasak iyi olmaz mı ?
    Her pakette 2 hak vardır.

Ayrıca bu kuponlar Ekstra ödül vermeyen (Alfa, Beta, Gamma, Delta) kapılardanda %10 oranla çıkabilecek

Geliştirilebilir bir fikir, önerilere açığım.

Son düzenlenen: 18 Kasım 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence de olabilir ama bir paket alarak sürekli değişim den yana değilim 3 hak verilebilir tabiki belirli uri karşılığı olabilir yada uridium maliyeti biraz daha düşürülebilir yada bir kezliğine sıfırlanabilir ama paket alımı konusunda düşünmüyorum.

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Fikri ben beğendim. Belirli seviyeden sorna bu tür pakete teşvik olabilir.

Keyifli Forumlar

4. Modum biraz daha yorum bekleyeceğim sizin fikrinizden ilham alabilirim şu anlık :)
    Teşvik olarak mesela ekstra ödül vermeyen kapılardan %10 oranla çıkabilir. Alfa, Beta, Gamma, Delta kapılarından yani. Bunu ekliyorum :)

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Argeler komple sıfırlanacağına 500 uriye tek bir arge silinse daha iyi olur.

6. Buradaki amaç arge sıfırlamakla ilgili hem tek bir arge pek bir şey ifade etmez

7. Görsel olarak yapmışsın güzel olmuş Tabi dediğin gibi sürekli arge sıfırlayınca sonu olmaksızın sıfırlamak için her seferinde uridium daha çok istiyor ama bence buna bir sınır getirilirse daha iyi olur Şahsen videonun birinde bir hesap görmüştüm 250 bin civarı uridium a age sıfırlayabiliyordu

8. Bir limit bence olmamalı şu açıdan bak limiti bittiği zaman yine uridiuma dönecek bunun bi anlamı kalmayacak.

9. güzel bir çalışma ama bazıları durumu iiyi değil biraz daha az olabiri 5 -10 lira gibi

10. Kardeşim burada bu kuponun değğeri olarak bahsettiğimiz rakam 180TL (x3te çekilen 330k uri yani)
    Ama fiyat düşebilirmi onu ilerideki yorumlara göre düzenleyebilirim

11. kusura bakma ben yanlış anlamışım .

12. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kapıdan çıkma olasılığını eklemen iyi olmuş o olmasa olmamalı derdim ama oyum olumlu iyi düşünmüşsün +1

13. Fikrini okudum mantıklı geldi Olsa güzel olur :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.