Öneri Arge Sıfırlama ve Öneri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve z!b!d!_GoNZaLeZ-55 tarafından 11 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 27 Argeyim 950 uri istiyor sıfırlamak için. Bir konuda yardımlarınızı istiyorum, ben verdiğim 1 tane ısı arayıcısı ve 2 tane yanıltma manevrasını iptal edip yerine 2 tane acımasız 1 ve 1 tane de acımasız 2'ye arge basmayı düşünüyorum, ya da baka bir şey, yanıltma manevrası işime yaramıyor öyle de böyle de düşman yakalıyor beni daha hiç kaçamadım :D tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Arge dağılımı resimde görüldüğü gibidir.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arge sıfırlama maliyetli bir iştir.

Bu kez 950 Urıdıum istiyor,diğerinde ikiye katlıyor.

Bence bu diziliminiz normal.

Sıfırlama konusunda acele etmeyin derim.Argenizi en az 32-34 lere çıkardığınızda sıfırlamanızda fayda var diye düşünüyorum.

Keyifli Forumlar.

3. vereceği şeref puanını görünce gözüm döndü birden :) ama siz tecrübeli olarak bu şekilde bir tavsiyede bulunuyorsanız peki o zaman şimdilik bu şekilde devam edeyim, kilitlenmesi uyundur

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Sıfırlamak yerine ileride günlük dosyası biriktirip şeref argesi de yapabilirsiniz.

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.