Arge sıfirlama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMauz tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMauz

DeadMauz User

Merhaba.ben bugun kalkan sıklığını fullemek icin arge kasiyorum suan 7 a rgeyim fakat 1 arge roketi kirmizi yapan seyde. sifirlamaya 3800 istiyor sizce napayim

2. bence bekle diğer argede fullersin kalkanı.eğer sıfırlarsan tümü sıfırlanır yeniden hepsini dağıtman gerekir buda seprom ihtiyacı gerektirir. hem zaten ilerde rokete vereceksin 1 argeyi..kaç argesinki.

3. DeadMauz

DeadMauz User

7 argeyim seprom istemiyorlar

4. Kalkam sıklıği degil o kardesim kalkan enerjisi senin bahsettigin. Ayrica 3800 uridium degmez. Harcamaya bekle azicik. Zaten acemisin 50lerde gunluk dosyasi istiyor olmali. Azcik sabretmek zor olmasa gerek. 30 veya 40lara gelince argen 1800 gunluk dosyasi isteyecek haberin yok.

5. DeadMauz

DeadMauz User

bugün indirim oldugu icin 8leyeyim dedim.. 8 olmasina 15 dosya kaldi bir daha kasarim artik ozaman

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.