Destek Arge Sıfırlama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ozcan_8888 tarafından 19 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ozcan_8888

ozcan_8888 User

Öncelikle S.a beyler. Ben argelerimi sıfırlayacağımda bildiğiniz gibi arge basarken baya bi Seprom kredi felan gidiyo. Ben 26 argeyim sıfırlasam tekrar dağıtırken yine seprom ve kredi felan gidecek mi ?

2. Merhaba ,

Harcananlar geri gelmiyor arge'ler dağıtılmamış olarak geri geliyor. Tekrar arge'leri dağıtırken seprom ve kredi gibi harcamaları yapmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

3. ozcan_8888

ozcan_8888 User

Peki teşekkürler Kıyamet admin birde profile resim koyacağım ancak boyutu büyük diyor. Bunu küçültmenin bir yolu varmı ?

4. Merhaba ,

Eklemek istediğiniz resimin boyutlarını küçültebilirseniz o zaman azalabilir. Format değiştirilince de boyutlar azalabiliyor.

İyi forumlar.

5. ozcan_8888

ozcan_8888 User

İşte o boyutu nasıl küçülteceğim bildiğiniz bir program veya yöntemi varsa söylerseniz sevinirim.

6. Merhaba ,

İnternet üzerinde araştırabilirsiniz benim bildiğim programın boyutu büyük olduğu için işinize pek yaramaz.

İyi forumlar.

7. ozcan_8888

ozcan_8888 User

Tamam teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

8. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.