ARGE SIFIRLAMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [_K€NS€İ_] tarafından 23 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ARGE SIFIRLAMA ÜCRETSİZ OLSUN

Anketin kapanma tarihi 2 Ocak 2014.
  1. EVET

43,8%
  2. HAYIR

43,8%
  3. KESİNLİKLE

25,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arge sıfırlamak çok maliyetli arkadaşlar ne dersiniz.

2. iyi tp kasmak için şp için yap arge kasıl sonra kutu toplarken argeni yap topla 1 hafta 2 hafta sonra gemi guclenince savas için yap savas sonra gene kutu yap uri kas cok sacma fikir 0/10 hatta -99999..999

●BMW●M●POWER● bunu beğendi.
  3. KARTAL271

KARTAL271 User

bide şöyle düşünmek lazım ücretsiz olsa bile arge leri yerleştirene kadar cak zaman gecer cünkü pazıları sepromla yapılıyo seprom yetersiz kalır bence

4. Gerek yok bence..

Son düzenlenen: 1 Eylül 2014
  5. KARANLIK

KARANLIK User

Bende pek olumlu düşünmüyorum.Hatalı vermiş olsanız bile ilk 2 değişim fazla maliyetli değil.

Kendi işine göre arge değiştirip bunu fırsat bilenler olabilir bakalım ne yönde destek alıcak konu :)

6. bu dediğin imkansız arkadaşım :) o zaman biriktir biriktir canın sıkıldımı sıfırla saldırı değil savunmaya göre diz ona göre değil toplamaya göre diz :)

ne anladım oyunun zevkinden :) fakat senin fikrini birazcık değiştireyim... arge sıfırlamak 15.000 uridium olsun ve her sıfırlamada ulaşılmaz rakamlara çıkmasın :) bizde rahat edelim sende :)

[-ASLANBEY-] bunu beğendi.
  7. Zaten amaç katlanan masrafın önüne geçmek bu çok sabit olsa onada eywallah

:(Zaten bütün argelere yetecek bir arge sistemi yok bari bu sistemden uri kesmeyin oyuncudan ayy yazık ne çektik be demeyelim çarkımız dönmez oldu :rolleyes:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2013

8. Evet arge sıfırlama çok pahallı sabit bir fiyat belirlenebilir

9. Ancasin

Ancasin User

Arge verirken hata yaptınız diyelim, 1 bilemedin 2 kere sıfırlarsın. Bunların da maliyeti yanlış hatırlamıyorsam 1.000 uridium ve 2.000 uridium. Daha fazla sıfırlanırsa maliyet çok artar, ama neden daha fazla sıfırlanma ihtiyacı duyulur? Ben acemiyken bir hata yapmıştım ve 1 kere sıfırladım mesela.

10. Ben de Ancasin arkadaşa katılıyorum sonuçta argeyi sürekli yanlış veriyorsan da o senin hatan en fazla iki kere hata yapabilirsin bu yeniliğin tek yararı duruma göre arge değiştirenlere olur.

Ancasin bunu beğendi.
  11. Prophecy

Prophecy User

Katılıyorum mesela ben daha 1 kere yanlış yaptım o da 24 arge bilmediğim için
    bu arada ben de katılıyorum tek yararı duruma göre arge değiştirenin olur

12. bence ücretsiz değil maksimum 64k uri olmalı eğer böyle olursa 128 ve daha fazla verenlerin fazla veridiği uriler geri verilsin

13. veya sürekli 2 katına çıktığı için tekrar 1000 uriye düşmesi için soğuma süresi olabilir mesela 1 ay sonra falan tekrar 1000 uri olabilir

14. Çok haksızlık olur diğer oyunculara.64k uri biriktirip sıfırlayan bile var kendinizi onun yerine koyun ve düşünün siz 64k uriye sıfırlayıp yeniden dağıtıyorsunuz bir süre sonra ücretsiz olduğunu görüyorsunuz gücünüze gitmez mi ?
    Bence geliştirilmeli.

15. ben ne dedim ücretsiz olursa o uriler geri verilmeli yoksa bencede olmamalı

16. ya öncekilere haksızlık olacak diye oyuna hiç yenilik gelmiyecek mi arkadaşlar yapmayın sonuçta düzenleme gelirse 64 bin verende bundan sonra faydalanmış olacak her şeyi geçmişe yönelik sorgulamak saçma

17. Sen kendini onun yerine koy bakalım.
    Hem ben haksızlık olcak diye yenilik yapmayalım demedim.Yapılacaksa mantıklı birşeyler yapılmalı bu oyunun bir kuralı maaliyeti mutlaka olmalı.
    Evet ama :( Urilerin geri verileceğini sanmıyorum bir sorun çıkarsa birine fazla diğerine az uri gidecek.
    Bildirim yaparlar filan deme lütfen fazla uri alanlar bildirimi yapmayacaklar.Sonra yeniden tarama yapacaklar herkese doğru miktarda uri gitmesi için.
    Uğraşmazlar başka yenilik yaparlar her zaman yaptıkları gibi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.