Arge Sıfırlarken Verilen Uridium Miktarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cяαzψ•usκudαяlı tarafından 10 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Dediklerime katılıp olmasını istiyor musun ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her sıfırlamada artıyor bu miktar. Büyük sıkıntı çok değişim yapanlar için. Hele ki ben birgün başka birgün başka takılmayı seven biri olarak birgün kutu argesi birgün savaş argesi yapma planındaydım taa ki uridium miktarının katlandığını öğrenene kadar. Neden bu kadar katlanıyor bu ? Ne gerek var bu kadar artmasına ? Şuan 16.000 uri ile sıfırlayabiliyorum fakat ilerisi nolacak ? bir adam gördüm 500k istiyormuş. Fazla gereksiz bence. Tamamen kaldırılması saçma olur fakat bi ucuzluk olsa veya 50k uriye falan gelince daha artmasa falan güzel olur. Şöylede bir sıkıntı var. Bizde insanız hatamız olabilir. 45. argeyi yanlış versek mesela telafisi zor olur haliyle. Bunun içinde argeyi geri al butonu falan olabilir. Tabi onunda normal sıfırlamadan çok daha az bir maliyeti olması şartıyla.
    Argenin çok etkisi var gemiye sonuçta değil mi ?

2. aynı sıkıntı hakkında yeni konu açmaktansa açılan konuları araştırıp destek vermek hem forumda dağınıklığı önler hemde desteği artırır...

yılmaz749749 bunu beğendi.
  3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu tarz konular açıldı fakat tam olarak bu şekilde mi bilmiyorum.İnceleyip aynısını bulabilirseniz kilitlenmesini isteyebilirsiniz.Eğer ki yoksa açık kalır.

Keyifli forumlar

4. benim bu sorun haında açtıgım bir konu var destek olabilirsiniz.

5. konu tam olarak kelimesi kelimesine aynımı değilmi bilemiyorum ama genel olarak istenen şey aynı modum. diğer konu sanırım argeyi komple sıfırla yerine değiştirmek istediğimiz argeyi kısmen değiştirdi..yani verdiğin argeyi geri al demeninde bir maliyeti olmalı ikiside aynı yere varıyor..ben şahsen konu dağınıklığından vede tüm üyelerin aynı konuya odaklanıp destek veremeyişinden birçok konu böyle ortada kaldığı düşünüyorum..

6. Merhaba ,

Keskin FM'mizin dediği gibi bu tarz konular bir çok defa açıldı.

Konuya gelirsek sürekli arge değişimi bir kere bana kalırsa gereksiz. Diyelim ki arge dağıtırken hata yapıldı peki bu hatalar kaç defa olabilir ? Tahminen 3 - 5 ya da 10 kere olsun yine de çok yüksek bir maliyete ulaşmaz.

Bir takım olumsuz taraflarının olması bence iyidir.

İyi forumlar.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.