Öneri Arge Sınırlaması Kalkmalı

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Zer0DayLover tarafından 20 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce ?

1. Olsun

57,1%
  2. Olmasın

42,9%
  1. Selamlar ,

Bence 50 arge sınırlaması tamamen kaldırılmalı neden diyecekseniz açıklayayım.

AR-GE sistemi yaklaşık 9 sene önce oyuna eklenmişti ve bu sistem o zamana göre gayet modern ve kullanışlıydı AR-GE'si olan sağlam oluyordu bu durum hala böyle fakat sorun şu ki artık oyun çok değişti misal benim gibi kutu , savaş argesi yapanlar yaratık konusunda zayıf kalıyor ve artık oyunda öldürülmesi çok zor yaratıklar eklenmiş misal bu yeni gelen yaratıklar attend vs.

Herkes her AR-GE'yi açabilmeli diye düşünüyorum şayet bu AR-GE sınırlaması ortadan kalkarsa oyun biraz daha kolaylaşır diye düşünüyorum , AR-GE sıfırlamakta ne yazık ki çok maaliyetli yani açıkçası AR-GE sıfırlamak bir yerden sonra neredeyse değmez diye düşünüyorum.

Hatta AR-GE sıfırlamanında kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.

Peki yeni nesil AR-GE puanları nasıl nasıl elde edilecek ?

Montaj sistemine AR-GE puanı tarifi eklenecek tarifimiz şu şekilde:

1000 tane günlük dosyası + 1000 seprom , + 10.000 promerium , 5000 x4 karşılığında olacak.

Argelerde istenilen seprom miktarları ise %50 düşürülecek , neden diyeceksiniz , seprom skylabte ne yazık ki çok zor oluşmakta ve üstüne üstlük AR-GE sistemi gemide ki sepromları kabul etmiyor. Bunun içinde montajdan elde ettiğimiz sepromlarda AR-GE sisteminde sayılabilir olmalı diye düşünüyorum ve ayrıca seprom çok kıymetli yani savaşlarda ve kasılmada çok fazla ihtiyacımız oluyor , AR-GE sıfırlandığı zaman günlerce AR-GE'nin istediği seprom miktarları yüzünden gemimizin kullanışsız hale gelme durumu mevcut. Bu durumun tamamen düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Tüm AR-GE'ler tamamlandıktan sonra ise tarif bloke olacak.

AR-GE konusunda düşüncelerim ve fikirlerim bu kadar.

Son düzenlenen: 20 Ağustos 2020
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun olarak açtığınız için teşekkür ederim. Konunuzu Index kısmına ekledim bu konu üzerinden diğer oyuncular yorumda bulunabilirler.

İyi forumlar.

Zer0DayLover bunu beğendi.

3. Modum konumu indexe taşıdınız bari konu hakkında fikirinizi söyleseydiniz :D

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyuncu olarak bu tür bir yeniliğin getirilmesini isteme sebebim; Oyunda son nokta dediğimiz sürecin daha da ileri bir seviyeye ulaşması kendimize yeni hedefler koymamıza sebebiyet verecektir.
    Ancak getirilmemesini isteme sebebim; Yeni başlayan oyuncular ile gelişmiş oyuncular arasında ciddi farklılıklar olacaktır.

İyi Forumlar.

Zer0DayLover bunu beğendi.

5. Onlar içinde bir kolaylık düşünürüz zaten oyuna yeni kan lazım , her sunucuda emekli olmaya aday hesaplar var ve çoğu 11-13 senelik hesaplar. Son kısım hakkında bir şeyler düşüneceğim geri bildirim için teşekkürler ;)

_-Thanatos-_ bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş