Arge & Tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdcccbb tarafından 10 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asdcccbb

asdcccbb User

Merhabalar arkadaşlar. Sizden fikir almak istediğim konu argemi mi geliştireyim yoksa gemi yahut diroit tasarımı mı alayım sorusudur. Şuan 15 argeyim indirimleri hesaba katarak yaptıgım hesaplamalara görev yaklasık 300bin uriye 24 arge oluyorum. Şuan 108bin var bende. Sizce bunu biriktirip arge hedefini mi gerçekleştireyim yoksa gemi tasarımı mı alayım ya da diroit ?

2. Merhaba ,

Şu anda olan gemiler , lazer türleri + sayıları , kalkan türleri + sayıları , hız v.b. bilgilerinizi yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. ÖMER.E

ÖMER.E User

24 arge olman tasarımdan daha iyidir , ister kutuya çevirir 1 haftada 500k uri yaparsın ister saldırı yapar hem kasılır hemde savaşırsın ama tasarım pek işine yaramaz 15 argede olsa olsa venom oda 20 dk da 1 tallon
    en iyisi arge

4. asdcccbb

asdcccbb User

Kutuya çevirip bir haftada 500k uri yapmak gerçekten mümkün mü ?:eek:

Kıyamet gemim goliath full lf3 bo2 ve hız 8de iris var6 seviye seviyem 17 vaziyet bu

ÖMER.E bunu beğendi.
  5. Merhaba ,

Bana kalırsa 24 arge daha iyidir çünkü ilerde korsan kutusu açtığınız zaman tasarım çıkma olasılığı var. Hesap geliştikçe kasılmanız daha kolay olur kredi ve uridium rahat kasabilirsiniz. Gerekirse ilerde alma şansınız olacaktır.

İyi forumlar.

6. asdcccbb

asdcccbb User

Peki argeden sonra ne tavsiye edersiniz ?

7. ÖMER.E

ÖMER.E User

katlayıcı ve kurtarma protokolleriyle mümkün :)

8. asdcccbb

asdcccbb User

Siz hiç denediniz mi ?

9. Merhaba ,

Arge'den sonra oynadığınız server durumuna göre palladium toplayıp kapı açarak galaksi kapısı yapabilirsiniz. Daha sonra korsan kutusu açabilirsiniz. Aslında bu biraz da sizin oyun tarzınıza bağlı olarak değişebilir.

İyi forumlar.

10. asdcccbb

asdcccbb User

Tr3 te oynuyorum bi fikriniz var mıdır?

11. Merhaba ,

Maalesef fakat TR3'te oynayanlar yardımcı olabilir. Palladium toplanan korsan haritası 5-3'te hangi şirket üstün yada genel olarak çok sıkıntı oluyor mu bilemiyorum.

İyi forumlar.

12. ÖMER.E

ÖMER.E User

2 haftada sırf elle 1m uri yaptım , şansıma etkinliğe denk geldi diyede olabilir ama önerim kutu toplayın
    2-3 kutudan uri topluyorsunuz 1 cubiye bedel oluyor

13. WolfWar

WolfWar User

Önceliğin tabikide arge olsun :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.