Arge Uri Arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SLaYeR2oo tarafından 30 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

Öncelikle merhaba. Konuyu buraya açtım fakat oyuna yeni başlamadım aslında yeni başladım gibi bi durum var oyuna 2010 senesinde başlamıştım fakat uzun zaman oyuna girmedim(ondan önceki 1 2 senemde pek dolu geçmedi klandan ayrıldıktan sonra soğumuştum) şuanda eski gemim ile tr2 de oynama kararı aldım ve bugün girdim hesapta 200bin civarı uri(çoğu elite kalanı kapıya gitti) vardı ben 10 dakikada soğur çıkarım diyerek girmiştim fakat 1 alpha 2 beta 1 de kuiper kapısı yaptım açık durunca dayanamadım ne zaman açtıysam artık :D 1 de gama yapıcaktım(1 hayat varmış ve sibelona kadar gelmiş bırakmışım) internetimin kopması sayesinde son wawede gemim patladı ve uri denen şey bitmişti konu uzuyor farkındayım ama çok heycanlıyım kusuruma bakmayın :D gemimi kısa özetleyecek olursam gerekli gemi ve tasarımların hepsi mevcut(ah cerrah ve pusatta olsaydı keske) 20 küsür lf4 fazlasıyla hız ve bo2 mevcut şimdi konuyu açma amacıma geleyim 40 argem var 15 bin uri ile sıfırlanıyor dert değil sıfırlarım(savaş argesi) ben bu argeyi uri kasmaya odaklı aslinda hesabi tamamen uri kasmaya odaklı hale getirmek istiyorum aklımda pala ve kutu var petimde çogu modül olmasına rağmen oto yağma 1 seviye savaş meraklısıydım gerek duymadım o zamanlar bu oto yağma 3 yapıcam ve 2 3 adet radar pr. Alıcam bunların yanında argemi kutu argesine çevirirsem bana ne gibi faydası olur ve değer mi sizce okadar seprom vs beklemeye değecekse hemen yapabilirim bugün katlayıcı ve vipte aldım aklımda kutu ve pala yapıp hercül fullemek var bu arada 11 havoc var umarım buraya kadar vakit ayırıp okumuşsunuzdur bide bilginiz varsa yanıtlarsanız ve uri odaklı yapcağim birşey varsa yazarsanız beni mutlu edersiniz şimdiden teşekkürler..

2. Merhaba bende 1 ay önce başladım bıraktıktan sonra 2 yıl neyse argen şuan için çok iyi bence pete acilen 3 sv oto yağma 3 radar ve 9kurtarma al ve argen 42 olduktan sonra full şekilde bir kutu argesi dizebilirsin.Katlayıcı ile pvpde 1kutudan 600 e yakın uridium 5 de gg alırsın.Bak şöyle düşüenebilirsin.42 argede bağlayıcı 2 yi + kısmet 2 yi fullicen ve bu sana % 45 bir kazanç sağlıyacak uridium olarak normalde bir kutudan pvp haritalarında 300 uridium çıkıyor % 45 ordan % 27 de kurtarmadan gelecek(9kurtarma 3 radar en iyi toplama şeklidir bana kalırsa).Yani sürekli kutu toplayacaksanız ki kutu toplamak oyundaki en kolay gelişme yöntemidir tabiki.42 argede full kutu argesi yapabilirsiniz ve değer emin olun.

3. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

Cevabın için teşekkür ederim. öncelik hangisi olmalı 3 oto yagmadan sonra radar mı kurtarma mı uri biraz sıkıntılı da :D

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Argenizi bozmamanızı öneririm.

Petinizde 10 adet kurtarma ve 2 adet radar bulundurun katlayıcı ile birlikte yine gözünüzü doyuracak kadar uri toplayabilirsiniz.

İyi forumlar...

5. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

Geçte olsa cevabınız için teşekkürler. Kilit

6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.