Öneri arge ve seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ________METİN-(67) tarafından 4 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

arge tamamı kullanılsın ve seprom üretimi geliştirilsin

1. evet

oy sayısı 9
    81,8%
  2. hayır

oy sayısı 2
    18,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bu arge ve seprom konusu cok önemli oldugunu belirtmek istiyorum lütfen herkes oy kullansın .
    arge yetenek agacının tamamını kullanmak istiyoruz neticede oyun icinde tüm faliyetleri kullanıyoruz sürekli arge yıkmak istemiyoruz.
    skaylap seprom üretimi cok az bunun geliştirilmesini istiyoruz
    bu konuda herkesle hemfikir oldugumuzu biliyoruz darkorbit bu konuda bizlere yeni yıl armaganı olarak bu konunun gercekleşmesini temenni eder herkese iyi oyunlar dilerim.

2. Merhaba ,

İyi güzel düşünüyorsunuz fakat toplam 95 tane arge dağıtılması demek oluyor. 50 arge dağıtmak bile bir çok kişi için zor olmaktadır. Belli bir seviye üzerinde olan gemilerde bile çoğu 24 arge civarında yani pek iyi olacağını düşünmüyorum.

Seprom konusuna gelirsek bölümde skylab ( Seprom ) ile ilgili bir çok konu açıldı yanılmıyorsam fakat henüz bir gelişme olmadı.

İyi forumlar.

3. Abi seni ilk önce tebrik ediyorum :) Bende her argeyı sıfıtrlamadan bıktım ve suan sıfırlamak ıcın 1 mılyon urı istiyor :D Ben 95 argenın 95 ınınde kullanılması taraftarıyım :) Sıfırlamaya verecegım urıdum u :D arge dosyasına verir 60-70 arge olurum :) :) :)

________METİN-(67) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.