Destek Arge yapmalı mıyım ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 27 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Arkadaşlar şu anda 4.irisimi aldım ve 3 günde 1 tane iris alabiliyorum.Bunun yanında krediyle beraber ciddi miktarda olmasada bi uri kasıyorum..
    Sizce bu uriyle arge yapmaya başlamalı mıyım ?
    Argem şu an 7

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Geminizin Savunma ve Vuruş gücünün artması,kalın sıkabilmek için arge kesinlikle yapmalısınız.

iyi Forumlar.

3. FairyMind

FairyMind User

Modum durum ortada yani o kadar güçlü değilim.Ve kalın sıksam yaratıklara fazla vurmayla ne alakası var ??

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

X3-X4 haritalarında npc keserek kasılabilirsiniz,biriktirdiğiniz kredi ile ihaleden LF3 ve kalkan jeneratörü satın alabilirsiniz.
    Aynı zamanda ihaleden iris sayınızı arttırabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. FairyMind

FairyMind User

X3-X4 haritasına uğramıyorum bile cubiden çok iyi kasıyorum zaten..
    Benim sorum o değildi modum

6. senberk99

senberk99 User

sorunun cevabi su kalin siktiktsn sonra bi argeye verirsen adini unuttum ama yaziyo noclere olan lazer hasari ile ilgili npclere fazladan %12 vurursun ayrica bariyer veya kiskac veya yarasa ycus duzeni ile de fazladan lazer hasari veirirsiniz bide havoc fullerseniz onun disinda arge 35 e kadar onemli bence sonrasi seref tp ambar falan 35 e kadar atak savunma fullersiniz

FairyMind bunu beğendi.
  7. FairyMind

FairyMind User

Dün 50k civarı uri kastım zaten.Argemi 10'a yükselttim çok şükür.Ben ilk argemi 24 yapmak istiyorum.Sonrasında ek bir hangar ve aegis alıcam.Argesiz aegis bi işe yaramaz diye pek çok yerde okudum.Ondan dolayı şu an ki amacım ; İrisleri fullemek için kredi kasarken biriken uriyle argemi 24'e çıkarmak.

8. Merhabalar;

Evet arge puanınızı yükseltmenizde fayda var npcleri daha rahat kesersiniz bu sayede.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.