arge yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 27 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. konu yeri burası değilse kusura bakmayın arkadaalar ve modlar sizce ısı arayıcısına arge vermek mantıklımıdır dirk olarak 24 arge / 21 argeyte gore dağılım atmayın lütfen yorum atın değilse neden değildir açıklarmısınız ve ben suanda 1 argemi ısı arayıcısına verdim sizce geri alıyımmı ?

2. Hidrata

Hidrata User

öncelikle gemi özelliğinden bahsedersen daha fazla yardımcı olanubilir ve kaç argesiniz sorunuza gelirsek arge 35 yaptıktan sonra geri kalnları basmanız daha mantıklı unutmayın bu oyunda gösteriş değil ekipman olması gerekir ısı arayıcısı yerine roket uzamnına vermen daha mantıklı ve sana teknolojilerden roket ince ayarını öneririm

3. Merhaba ,

Isı Arayıcısı 'na 1 arge vermeniz her atışta efektli olacak anlamına gelmiyor. Bir kaç tane efektli atar sonra bir kaç tane düz efektsiz atar. Fakat her atışta olması için 5/5 yapmanız gerekiyor. Fakat bir süre Teknoloji Fabrikası kısmından Roket İnce Ayarı üretip onu kullanabilirsiniz. 5-20-40 v.b. kadar üretebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. arkadaslar cevabınınz icin tskkerür ederim ama simdi içimdende vermek gelmiyor 1k uri çok değilde canım sitemiyo diyim rokey ince ayarı dersekde 3 tane teknoloji yaopabiliyoruz roket ince ayarı gibi fazla gerekli olmaya birşeye vermekde istemiyorum modum siz bi kaç tane efecktli bi kaç tane effecktsiz atar dediniz ama ben her seferinde effectli atıyorum yoksa değiştimi bilmiyorum ilk yaptıgımdan beri böyle 5/1 de ?

5. Merhaba ,

Roket ince ayarı istediğiniz kadar yapabilirsiniz. Benim şu anda 200 civarında kullanıma hazır Roket ince ayarı var. :) 3 tane teknoloji slot'u var fakat standart olarak 1 tanesi açık.

Ben zamanında vermiştim ve 2-3 tane şekilli yani sağdan-soldan çıkarak atılıyordu sonra 2-3 tanesini düz atıyordu.

İyi forumlar.

6. modum benm bildiğim önceden efektli atıyordu mıss gececeği zaman normal atıyordu eskiden oleydi ? ve demek sitediğim yani sadece roketin tutması icin 3 yaerin 1 ini harcıyoruz onunn yerine savas tamir robotu filan demek istedim :))

7. Merhaba ,

Herkesin arge dağıtım sistemi farklı olabiliyor. :) Ben hala Isı Arayıcısı 'na arge vermedim. :D Roket İnce Ayarı ile idare ediyorum. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.