arge yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 14 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

15 argem var. nasıl dağıtmam gerek sizce??..

2. gemi gövdesi 1
    mühendis1
    ısı ayarcısı1
    kalkan enerjisi 1
    kelle avcısı2
    roket uzmanı2
    uzaylı avcısı 3
    yanıltma manevrası2 gerisini farketmez istersen farklıda yapaiblirsin istersen

takemyhard bunu beğendi.
  3. takemyhard

takemyhard User

13 ediyo...2 tanesi kalkanda kalsın ozaman....yada gemi gövdesinde...sence hangisinde kalsın?..

4. Merhaba ,

Bence klasik 24 arge'ye göre dağıtmanız daha iyi olacaktır.

24 Ar-Ge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 2/5

Bu şekilde dağıtırsanız 15 arge dağıtmış olursunuz. Daha sonra kalkan sıklığına 3 arge vererek petek efektine ulaşmış olursunuz. Hem kalkan gücünün belli oranda artmış olur.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  5. takemyhard

takemyhard User

dğru.. ben hatayı yanıltma manevrasında yapmışım...o argeleri kalkan sıklığına almam gerek...ditroit tasarım var...bide spectrum tasarımını aldımmı kale gibi olur...gerisinide sonra yavaşyavaş düzerim....ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

6. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. :) Ayrıca tam olarak 24 arge dağılımı da vereyim ilerde lazım olabilir.

24 Ar-Ge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

İyi forumlar.

7. takemyhard

takemyhard User

kafanızı çok ağrıtıyorum kusura bakmayın ...aklıma bişey takıldı..onuda sorayım izin verirseniz :)... benim şimdi kalkanda 5 arge varya..onu 3 yapsam...ordan artanıda kalkan sıklığına versem daha iyi olmazmı??.. 250.000 kalkan olacağına 200.000 olur ama kalkan sıklığı sayasinde daha çok hasarı önler gibi geliyor bana...hatta yanıltmadakinide kalkan sıklığına verip..kalkan sıklığını fulliyim diyorum...sizce işe yararmı?...

8. Merhaba ,

Arge dağılımı bir birleriyle bağlantılıdır. Açmak istediğiniz yetenek için başka bir yeteneği aktif etmeniz gerekiyor.

24 arge klasik dağılımda değişmez maalesef.

İyi forumlar.

9. uyku78

uyku78 User

Kalkan sıklığı nerde arkadaşlar bende yok?

10. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Herkeste vardır resimde görüldüğü gibi pilot profilinden yetenek ağacına girdiğinizde üçüncü sütunda sol üstteki yetenek kalkan sıklığıdır.

İyi forumlar...

11. takemyhard

takemyhard User

benim arge 22 oldu....24 klasik arge bittikten sonra...argeleri nasıl dağıtmalıyım sizce...:oops:

12. Merhaba ,

Klasik 24 arge dağılımına göre dağıtınca Ayarcı 3/5 oluyor 2 arge ona verip 26 arge olursunuz. Ondan sonrası biraz da size kalmış. Yani Roket Uzmanı , Yanıltma Manevrası 1 ve 2 gibi yeteneklere oyun tarzınıza göre verebilirsiniz.

İyi forumlar.

13. takemyhard

takemyhard User

sizce mayıncıyamı gideyim...yoksa yanıltma manevrasınamı?? yada daha iyi bir yol varmı??..

14. Merhaba ,

Bazıları yanıltma manevrası 1 ve 2'ye geçiyor bazıları da mayıncı'lara tabii bağlantılarına göre dağıtabilirsiniz. Diğer üyelerden ne öneriler gelecek biraz bekleyin.

İyi forumlar.

15. uyku78

uyku78 User

Teşekkür ederim 3. bir sütun olduğundan haberim yoktu :)

16. arkadaşlar bu savaşçı savunmacı ve toplayıcı ar-ge dağılım vardı neredenbulabilirim ?

17. Merhaba ,

Yetenek Profilime Tarzımı Nasıl Yansıtırım?

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

18. [UFOO]

[UFOO] User

Merhaba modum
    50 arge dagitmak için kac uridium ihtiyac var bunun tablosu varmi? Yada kac gunluk dosyasi gerekli

19. Merhaba ,

Buradaki konuyu incelerseniz ve konunun alt kısmına doğru inerseniz tabloya ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

20. 10m uri xd

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.