Öneri ARGE (Yenilendi ve düzenlendi )

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve yılmazcan47 tarafından 10 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
?

Arge sistemi ile ilgili Değişim istermisiniz

1. EVET

57,1%
  2. Geliştirilmeli

17,1%
  3. Hayır

25,7%
  1. Merhaba size yeni bir fikir ile geldim bence merkez bunu beğenecektir .

NOT : Fikirlerinizi belirtin herşey henüz beta aşama da konu değişebilir ve gelişebilir ana hedef arge sistemine yenilik getirmek konu bizzat olduğu gibi gerçekleşmez maksat arge sistemi ile ilgili güncel bir konu tutmak ve bunu geliştirip sunmak . Bir alt mesajda İngilizce olarak konuyu destekleyeceğim .

Arge sistemi düzenlendi ve yenilendi +50 argenin üzerine çıkmak için Hemen bir Gümüş Dosya birleştir .

Gümüş dosya : +51 arge puanı artık mümkün bu dosya sınırları aşmanı Zaten maximum sınıra gelmiş bir arge üzerinde kulanıldıgında Yeni efektler tetikler.

Gerekli Malzemeler :

1.000 Neptun Alaşım
    1.000 Hydra Alaşım
    1.000 triskelion Alaşım
    10.000 Günlük dosyası
    100.000 Seprom
    500 Gümüş Sikke

Not : Gümüş sikke sayısı zor elde edildiği için şuanlık 500 ile sınırlı .
    En fazla 5-10 arası Gümüş Dosyaya sahip olunabilir .

A : ) Fikir Örneği

Bu Gümüş dosyası MAX arge sayısını aşmanı sağlar .
    5/5 olan bir arge MAX 7/7 , 3/3 olan bir arge max 5/5 olabilir .

Örnek resimler :
    Önce :
    %12 kaçınma
    1 Gümüş dosya kullanıldıktan Sonra :
    %18 Kaçınma

Önce :
    %12 lazer isabet
    1 Gümüş dosya kullanıldıktan Sonra :
    %18 lazer isabet .

B : ) Fikir Örneği

Arge ile şöyle bir yöntemde olabilir bende bunu düşündüm.

Yetenek ağacında 3 ayrı slot oluşacak nasıl gemilerimizde 2 confi var burada 3 tane olacak istediğimize göre arge dağıtacağız.

1.Savaş slotu 2.Şeref veya yaratık slotu 3.Kutu toplama (bunlar örnektir.)

İstediğimiz zaman slot değişebilimeli bunda max sınır 10 bin uri (değişebilir) tek bir ücret karşılığında geçilebilmeli.

1.slot herkesin 50 arge olduğunu varsayıyorum 2 ve 3 slot için tekrardan 50 arge yapmak gerekiyor yani 3 slot için 150 arge.Ama 2.slot için 51 üstü fazla arge istenmeyecek yine 1 den 50 arası öyle olacak.3 slot içinde aynı durum geçerli.(Yada 50 arge sabit kalabilir 2slot için en baştan kredi seprom isteyecek.)

Slotlar arası geçişler ücretli argeler kalıcı olacak.

Argeyi sıfırlamak istediğimizde 10-20-30-40-50 bin uri sınırında kalmalı.

@polatalemdar311

C : ) Fikir Örneği

D : ) Fikir Örneği

Tavsiye ve yorumlar :

1.
    Buralardaki ek 2 arge "kararsız arge" olarak gelirse ve beğenilmediğinde bir miktar gümüş dosyası ile sadece aşılan argeler sıfırlanabilirse güzel olabilir.

Bahsettiğim sıfırlama her bir yeteneği tek tek kapsamayacak, o ana kadar aşılan tüm yetenekleri kapsayacak. Böylece tek tip oyuncu profilinden uzaklaşılmış, çeşitlilik artmış olacak. Güzel bir konu olduğunu düşünüyorum üzerinde durulmalı.

Son düzenlenen: 1 Kasım 2021
    Purgatory bunu beğendi.
  2. Hello, I came to you with a new idea, I think the center will like it.

NOTE : We think that designing your ideas is still in beta stage, and it will be the subject of development and the main target can be developed in the future.
    ARGE system is editable and revamped. A Silver File is now merged to go over +50 arge.

Silver file: +51 R&D points are now possible. New effects will trigger when this file is used on an R&D that has already reached the maximum limit.

Necessary materials :
    1,000 Neptune Alloys
    1,000 Hydra Alloy
    1,000 triskelion Alloy
    10,000 Log extension
    100,000 Seproms
    500 Silver Coins
    Note: The number of silver coins is played with 500 in the hard hand.

A : ) Example of Idea

This allows Silver MAX to complete the R&D completion.
    An ARGE MAX of 5/5 may be 7/7, and an ARGE max of 3/3 may be 5/5.
    Sample pictures:
    One time :
    12% avoidance
    1 silver file used Then :
    18% Avoidance
    One time :
    12% laser accuracy
    1 Silver file used Then :
    18% laser accuracy.

B : ) Example of Idea
    C : ) Example of Idea
    D : ) Example of Idea

Advice and comments:
    a.
    It would be better if the reset option was here for the use of additional 2 R&D as "unstable R&D", which can only be applied in unstable R&D.

It will be better if the R & D system turns from a single type to different R & D formations , unstable R & D can provide this .

Son düzenlenen: 26 Ekim 2021
  3. @wizz46500 bunu yapmayacaklardır oyun metasına uydurmak gerekli .

@ŞahFD hayır İngilizce olarak güncel tutacağım

Zorlaştırmak değil bu oyunda bazı şeyler çok zor olabilir herkes yapamaz eğer bu şekilde bakarsan çoğu açıdan oyun çok zor .

@tryhardD mantıklı ama kutu argesi yapmak isteyenler de olabilir şeref puanı için yatırım yapmak isteyen genel mana da sadece mayınlar ile ilgili kısıtlamaya olumlu bakıyorum tabi herkes bunu dillendirirse konuyu o yönde şekillendireceğim .

4. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun açtığınız için teşekkür ederiz.

Gerekli destekleri aldığı sürece İndeks Bölümüne eklemekten mutluluk duyacağız.

İyi Uçuşlar!

yılmazcan47 bunu beğendi.
  5. konu guncel

YARGU bunu beğendi.
  6. Purgatory

Purgatory User

"Bu Gümüş dosyası MAX arge sayısını aşmanı sağlar .
    5/5 olan bir arge MAX 7/7 , 3/3 olan bir arge max 5/5 olabilir ."

Buralardaki ek 2 arge "kararsız arge" olarak gelirse ve beğenilmediğinde bir miktar gümüş dosyası ile sadece aşılan argeler sıfırlanabilirse güzel olabilir.

Bahsettiğim sıfırlama her bir yeteneği tek tek kapsamayacak, o ana kadar aşılan tüm yetenekleri kapsayacak. Böylece tek tip oyuncu profilinden uzaklaşılmış, çeşitlilik artmış olacak. Güzel bir konu olduğunu düşünüyorum üzerinde durulmalı.

7. ekledim fikrini dostum güzel yorumun için teşekkürler

8. 100 bin sepromu nerden bulacağğız.zaten skylab en fazla 9079 üretiyor.saçma olmuş.yeteneğin üstüne işleneceğine önüne uzatma şeklinde 30 yeni yetenek olabilir mesela...ve yeni özellikler açılabilr.zaten oyun bu haliyle yeteriince zor..o yazdığın maddeleri toplamak çile gibi.mantıksız beğenmedim.oyum hayır..

9. Birleştirden 140k uri karşılıgında alabilirsin

10. tuco46500

tuco46500 User

bence sistemdeki argeler yeterli 50 arge yerine 55 hadi bilemedin 60 gelse idealdir bence

11. Kanka arge ile şöyle bir yöntemde olabilir bende bunu düşündüm.

Yetenek ağacında 3 ayrı slot oluşacak nasıl gemilerimizde 2 confi var burada 3 tane olacak istediğimize göre arge dağıtacağız.

1.Savaş slotu 2.Şeref veya yaratık slotu 3.Kutu toplama (bunlar örnektir.)

İstediğimiz zaman slot değişebilimeli bunda max sınır 10 bin uri (değişebilir) tek bir ücret karşılığında geçilebilmeli.

1.slot herkesin 50 arge olduğunu varsayıyorum 2 ve 3 slot için tekrardan 50 arge yapmak gerekiyor yani 3 slot için 150 arge.Ama 2.slot için 51 üstü fazla arge istenmeyecek yine 1 den 50 arası öyle olacak.3 slot içinde aynı durum geçerli.(Yada 50 arge sabit kalabilir 2slot için en baştan kredi seprom isteyecek.)

Slotlar arası geçişler ücretli argeler kalıcı olacak.

Argeyi sıfırlamak istediğimizde 10-20-30-40-50 bin uri sınırında kalmalı.

yılmazcan47 ve Purgatory bunu beğendi.
  12. Purgatory

Purgatory User

Eğer bu düşünceni yeni bir başlık altında ayrı bir konu olarak açabilirsen olumlu oyumu kullanırım. Oyuncular için güzel bir imkan, bigpoint için para kazandıracak bir strateji olabilirdi. Geliştirmesi zaman alan ama uğraştığına değecek güzel bir sistem.

13. Bu tarz bir kaç konu var forumda o yüzden o konuları guncellemek daha faydalı olacaktır .
    Arge için buyuk bir güncelleme gerektiği aşikar .

14. Yıllar önce açtığım ve bazı arkadaşların açtığı mantıklı güncellemelerin olmadığından dolayı bu konu altında konu açmıyorum.

Sadece desteklerim olumlu/olumsuz ;)

Bende B fikir örneğine eklersin diye düşünmüştüm :D

15. titans___

titans___ User

ben bu uzaylı avcısı etkili mi diye sorucakdım npclere daha fazla hasar veriyor diyor da gerçekden faydalı mı yoksa mayın hasarına mı veriyim mayın hasarında atılan akıllı bomba özelliğine etkisi var mı mod veya bilen oyunculardan cevap verebilicek varmıdır ?

16. Purgatory

Purgatory User

Uzaylı Avcısı, Seviye:5/5 olduğunda uzaylılarda %12 daha fazla hasara neden olur. Ben önce uzaylı avcısını geliştirmeni öneririm. Ekinliklerde genellikle en fazla hasarı veren oyunculara ödül geldiği için, hasarını artırman senin için iyi olur.

titans___ ve yılmazcan47 bunu beğendi.
  17. titans___

titans___ User

Teşekkürler de o kadar ar ge veremiyorum kutu ar gesi ve kalın sıkma yaptım mayın da versem akıllı attığımda hasar da artırma oluyor mu ona verecek ar ge yok sınır 50 bende 48 tane anca yapabildim o ar ge ile yapılan lazerlerden yapmasaydım kutu ar ge si de bu son etkinlik başlamadan doldu sadece akıllı atınca etkilemiyorsa mayına vereyip direkt tamirata mı versem vip de bir tamir özzelliği faydalı kamikaze atmak çok gerekmiyor açıkcası kami atınca kapıda sıkıntı oluyor zaten otomotobotlar dolu diğer haritalarda Cubi de Pro dan uri kasmasınlar prolar da etkili olmuyor kami atmayı zorlaştırdılar servır kaldırmıyor diye de yapıldı e kapatın oyunu servır kaldırmıyor tam geliştirmedeyken iris patlarsa geliştirmeler servır gidebiliyormuş diye irislerde ölümsüz oldular .

18. Purgatory

Purgatory User

İzlediğin oyun stratejisini bilmiyorum yinede vermek istediğim bazı tavsiyelerim olabilir. Kutu argesi, katlayıcı avantaj paketi ve kurtarılan mal protokolleri ile avantaj kutularını toplarken faydalı olabilir. Ancak bir süre sonra avantaj kutuları "soğuma süreci" dediğimiz ve kutulardan çıkan Uridium miktarının azalmaya başladığı bir sürece giriyor. Yeni gelen güncellemeler(hasar artışları ve kalkan delme) artık kutu toplamayı eskisi kadar avantajlı kılmıyor. O sürede daha fazla Npc imha ederek daha hızlı uridium kazanabilirsin.

Arge sıfırlamayı düşünebilirsin. Arge verirken "Mühendis" argesini 5/5 yaparsan %30 daha fazla Darbe Puanı tamiri yapabilirsin. "Mühendis" argesini geliştirmeni tavsiye ederim. Akıllı Mayın kalabalık savaşlarda avantaj sağlasada amacın bu savaşlarda daha uzun süre hayatta kalmak olmalı. Bu nedenle daha hızlı tamir olabilirsen bu avantajı elde edebilirsin.

Kamikaze atmak aslında server'a sandığın kadar yük bindirmiyor. Eğer Vip avantajlarına sahipsen Alpha, Beta, Gamma, Etkinlik kapılarında kamikaze kullanmak sana çok ciddi miktarda cephane, besleme, zaman tasarrufu sağlayacaktır. Eğer kamikaze attığında oyununda donma gerçekleşiyorsa bunu önlemek için "Ayarlar>Arayüz>Oyuncu isimlerini göster" seçeneğindeki tiki kaldırabilir, görsel öğelerin değerini düşürebilirsin. Bu yeterli olmuyorsa istemcine(kendi bilgisayarına) binen yükü hafifletmek için tarayıcı/client'in boyutlarını küçülterek kapıyı bitirmeyi deneyebilirsin.

Prodegitlere kamikaze atarak imha eden oyuncuların asıl amacının uri kasmak değilde daha seri bir şekilde görevlerini bitirmeye çalışmak olduğunu düşünüyorum. Mayın argesı, akıllı mayın attığında etkili oluyor mu hiç denemedim bilen arkadaşlar aydınlatabilirler.

titans___ bunu beğendi.
  19. titans___

titans___ User

Teşşekkürler yazın için öncelikle, ben de kami atıp patladığım veya lagdan öyle hızlanma oluyor NPC lerden kaçmakla uğraşıyorum normalde kami atmayınca daha rahat yapıyorum , kami denk getirmeyle uğraşmak falan ha benim İnternetim mi sıkıntılı , servır mı sıkıntılı , onu bilemiyorum , kutu soğuması var da ben zaten öyle uzun oyun açık kalmıyor Kurtarma mal protokolleri 4 seviye de tam dolu kutu ar ge tam zaten kutu toplamak da değil amacım bu etkinlik kapıların da arada cephane veriliyor hem bundan 5 ay önce mi ne 4-4 de Space de Sarı kutu veren bir etkinlik vardı ona hazırlık benim ki açıkcası veya benzeri etkinliklerden daha fazla ödül alabilmek mesela seprom düşüren Atitude kovalarım , ordan daha fazla seprom alabilmek de bu Akıllı atıp bot da geleni anında kaçırmak ve kaçmak derdindeyim , oyun ayarlarını düşük oynuyorum isim kaldırma yapmadım öyle de oynasam fark etmez Maskeli dolaşıyor kendi servırında ki kendi şirketinde ki oyuncuların diğer şirketlerde çarı var ne gereği var yapmışlar uğraşmadan çar doldurmak belli sitelerden milyar uriler yapılabiliyor ben o space de ki etkinlikde ,kargo ar gesi ile birde katlayıcı aldım da baya uğraştım günde 50 belki daha fazla kesildim cidden , elitleri baya doldurdum da ordan kutu ar ge bozmam mühendise vericem demek ki saol uzun yazdım kusura bakmayın .

Sayfayı Paylaş