(+)ARGE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsun mu?

1. evet

oy sayısı 4
    33,3%
  2. hayır(lütfen nedenini yazınız.)

oy sayısı 8
    66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bnm bi fikrim var diyorum ki bu maks. 50 arge yapabiliyoruzya onu artırma için yeni bi bölüm açılsa ve mesele
    51. arge için 1 milyon uri
    52. için 2 mil. uri.
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    60. arge için de 10 mil. uri istese ve en sonunda arge en fazla 60 olsa bu şekilde daha güzel olmazmıydı gemisi iyi olmayanları ilgilendirmeyen bir şey evet ama artık oyunun bitrimiş kişiler için yeni bir zevk kaynağı ne diyorsunuz olsun mu lütfen sizde oyununuzu kullanarak fikrinizi belirin...

saygılarımla...

2. STEADY

STEADY User

Kessinlikle olumsuz, bir gemiyi full herkül full geliştirmeli full yapsanız bile kimse böyle birşey için uridium kasma derdine girmeyecektir, üstelik bu düşünceye siz sahipsiniz ama siz bile yapmayacaksınız.
    Şimdilik imkansız, çoğu sunucuda sıralama gemileri bile 50 arge değil

Ekleme: bugün itibariyle bir gemi yaklaşık 40-50m uridium a fulleniyorken sizin fikriniz sadece 55 milyon uridium dan oluşuyor.
    Keşke tüm düşünceleri foruma aktarabilsek....

3. Merhaba ;

Ben de katılmıyorum ve fikrim olumsuzdur. Gemisini full'leyen kişinin tek derdi savaşmaktır artık ve sıralamaya oynamaktır. 1 Ar-Ge için 10 milyon uridium bence çok abartı.

Keyifli Forumlar.

4. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Yanlış hatırlamıyorsam 50 arge toplamda 10m uri istiyordu şimdi artırmanın bir anlamı çünkü çoğu kişi zaten 50 arge bile değil ayrıca adam 2m uri vereceine gider bol bol çift artı ema rsb veya kapı açar ona gerek duymaz oyum olumsuz -1

5. kardeş snn dediğin o sıralmadakiler 50 arge ama dağıtmamışlar argeleri ayriyeten rakamlar değişebilir bn kolay olmasın diye abartılı rakamlar verdim elbetteki düşecektir bu erakamlar

6. STEADY

STEADY User

buyur us4 e gel sıralamada yabancı bir tanıdğım var aynı klandaydık zamanında adam 44 arge, düşüncene saygı duyuyoruz ama sen emeklemeden ışınlanmaya çalışıyorsun

7. Merhaba ,

Oyun genelinde 50 arge'yi tamamlamış çok az gemi varken böyle bir şey çok gerekli değil diye düşünüyorum. Bir çok kişinin geliştirme , LF-4 , Havoc ve Hercules gibi eksikleri var.

İyi forumlar.

8. MKS-705

MKS-705 User

araştırma dosylarının fiyatları düşşe daha iyi olur diye düşünüyorum mağlum şu halde 10 m uridum ile ancak 50 arge olunuyor... bunu 7-6 m gibi aşağı çekme şansınız yokmu ?

9. Merhaba ,

Bizim vereceğimiz yada verebileceğimiz bir karar değildir. :)

İyi forumlar.

10. Bizim klanda bir gemi 50 arge ve 25 binden fazlada günlük dosyası var Arge basabilse 60 a kadar yolu var :D

11. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

Bence de böyle bir şey gereksiz olur çünkü savaşan gemilerin Ar-Ge leri zaten yeterince olmuştur ve 50 arge den de azdır şuan için Silah, kalkan ve iris geliştirmeleri gibi daha önde olan geliştirmeler olduğu için Ar-Ge ye 1m verilmez.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.