arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMercy1 tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMercy1

DeadMercy1 User

arkadaslar iskandinavya 2 de oynuyorum 2 haftada 8 iris 7 b02 16 hiz 4 lf3 oldum. lf3 sayimi arttiricam snra. bir de petim var. hammadde toplama 3 almayi dusunuyorum. sorum su , ben argelerimi kalin sıkma mi yapayim kutuya yonelik mi? gecen hafta katlayiciyla kutu topladim peti dizmeye calisiyorum. kutu toplama duzenine gore 10 argede uri 100 den kaca cikar?

2. Merhaba ,

Sürekli arge değiştirilince fiyat 2 kat artıyor. Bu nedenle bir yerden sonra sıfırlamak mantıklı olmayacaktır. Bu nedenle oyun tarzınıza göre en uygun yolu siz seçebilirsiniz.

Arge kısmında bilgisi olanlar yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

3. murat1299

murat1299 User

her sıfırlamada 2 katı olur ilk seferde 1k uri ikincide 2k uri 4k 8k 16 k 32 k 64k uri şeklinde uzar gider gerekmedikçe sıfırlamayın ve gereksiz yere urilerinizi harcamayın ilerde çok üzülürsünz eğer uzun süreli bir değişiklik değilse sıfırlamaya hiç uğraşmayın tamamen zarar

4. DeadMercy1

DeadMercy1 User

sifirlamicam suan elimde 10 arge var ne kdar fwrk eder dedim. 100 den 150 falannolur diyorsaniz kutu argesi yapcm

5. senberk99

senberk99 User

kardesim aciklayici bi dille yazsan. kimse anlamadi ya da ben anlamadim cevap veren de yok tekrae bi anlatmaya cslissan

he simdi anladim kardesim kutu argesi yapinca uri yi sordun heralde 100 uri ise 112 uri olur yani gereksiz derim flood yaptigim icin kusura bakmayin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Mart 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.