ARGE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Rastaman38 tarafından 7 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rastaman38

Rastaman38 User

Selam!
    [​IMG] [​IMG]
    Toplam 40 adet argem var lakin sıfırladım, eski dizilimde 4 adet mühendis argesi vardı diye. Şimdi uzaylı avcısına vermeyi düşünüyorum. Başka önerisi olan?

2. Traubbe

Traubbe User

Gemi Gövdesi=2/2
    Mühendis=1/5
    Kalkan Enerjisi=5/5
    Isı Ayarcısı=5/5
    Kelle Avcısı=2/2
    Yanıltma Manevrası=2/2
    Gemi Gövdesi II=3/3
    Roket Uzman=5/5
    Kalkan Sıklığı=5/5
    Ayarcı=5/5
    Kelle Avcısı II=3/3
    Yanıltma Manevrası I=2/2
    Toplam da 40 Arge Eder ve Hem savunma hem saldırı argesidir.
    İyi Forumlar

3. Kıta40

Kıta40 User

kesinlikle üstteki dendiği gibi yap. 40 arge en iyi böyle dağıtılır

4. Gemi Gövdesi=2/2
    Mühendis=1/5
    Kalkan Enerjisi=5/5
    Isı Ayarcısı=1/5
    Kelle Avcısı=2/2
    Yanıltma Manevrası I=2/2
    Gemi Gövdesi II=3/3
    Roket Uzman=5/5
    Acımasız I=2/2
    Uzaylı Avcısı=5/5
    Kalkan Sıklığı=5/5
    Ayarcı=4/5
    Kelle Avcısı II=3/3

Isı ayarcıı için 1 yeterli.teknoloji fabrikasından roket ince ayarı kullanabilirsin.Ayarcı için 4 kademe şu an için yeterli.ayarcı 5 için; yanıltma manevrası 4 kademeden sonra yapabilirsin.

5. Traubbe

Traubbe User

Uzaylı Avcısına verin demişsiniz ama Bir saldırıya gittiğinde ve gemi kesmek istediği zaman ne işe yaracak bana söyler misiniz?Adamlar 50k attığında uzaylı avcısı ile mi karşılık verecek.Benim dediğim gibi arge dağıtırsa npclerde de sorun yaşamaz.Baskına giderken de

6. emo[tet]

emo[tet] User

hepsi aynı 1tek roketlerde arge yerine lazere uazylı argesi veriliyor. yani yine karşlık verebilir düşmana

7. [​IMG]
    Bu yoldan şaşma
    edit:Alıntıdır. (TheMaster)

ısı ayarcısına 5/5 sakın harcama boş yere zaten teknolojide var gerek yok...

8. şimdi bak ısı ayarcısına 1 vermen yararına olabilir.çok etkili olamayabilir.ama teknoloji fabrikasında her zaman ince ayarın olmayabilir.çünkü çok gidiyor.ayrca 5dk soğuma süresi var.ısı ayarcısı 1 olduğu zaman hem roket ahengi oluşuyor; hemde miss oranı yeterli derecede azalıyor.sen her 20 dk da bir açtığını düşün oket ince ayarını.saatte 3 tane açabilirsin.varsayalım günde 10 saat oynasan 30 tane yapar.ince ayarın yapım süresi ucuza gelsin istiyosan 2 saat.günde 5-6 tane yaparsın.bence ısı ayarcısına 1 vermek iyidir.hem görsel,hem taktiksel.acımasız 2 ye vereceğin diğer 2 argeyi ise bana sorsan mayıncı 1 e ver daha iyi.sıralamaya girmek veya rütbe arttırmak oldukça güç.geriden geliyosun çünkü.sen kasılırken adamlarda kasılıyor unutma.üstelik başka şirkete geçmek istediğinde zaten şeref puanı yarı yarıya düşüyor.ne kadar geçmem ben desende canın istiyor,şirketinden sıkılıyorsun;,bu nasılsa oyun diyorsun geçiyorsun.bende hiç geçmem diyordum.eıcten vazgeçmeme diyodum.değişiklik istedim geçtim.sonra yine eıce geçtim.bence acımasız-1 için 2 arge yeter.binbaşı rtübesinde kalabilmen için.yüzbaşı rütbesi de hepten düşük oluyor :D.

9. Traubbe

Traubbe User

-gє¢єηιη-öƒкєѕι-'nin verdiği olabilir ama tam 50 arge dağıtımını göstermiştir ama 40 Arge isteniyor dağılım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2015
  10. gemi gövdesi 1 : 2/2
    muendis : 1/5
    kalkan enerjisi : 5/5
    yanıltma manevrası 1 : 2/2
    gemi gövdesi 2 : 3/3
    kelle avcısı 1 :2/2
    acımasız 1 :2/2
    roket uzmanı: 3/5
    kalkan sıklıgı : 5/5
    yanıtma manevrası : 2/2
    ayarcı: 5/5
    kelle avcısı 2 : 3/3
    uzaylı avcısı : 5/5

ayrıca istersen 50 argede muhendislige 4 verim 1 argeyi ısı ayarcısına verebilirsin

Son düzenlenen: 7 May 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.