Arge

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Tom_Cat, Dec 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tom_Cat

Tom_Cat User

30 argeden sonra hangi seçimi yapmalıyım?3 argem boşta.arge de hedef ne olmalı sizce.

2. Merhaba ,

Öncelikle 30 arge'yi ne şekilde dağıttığınız da yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz. Nerelere verdiğinizi bilmeden nasıl bir öneri yazabiliriz ? :)

İyi forumlar.

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

klasik savaş argesi dizdim.roket argesi vermelimiyim ona karar veremedim,ya da hangilerine yönelmeliyim.

4. Merhaba ,

24 arge ile kalın sıkma + 2 arge Ayarcı ile 26 arge peki 4 arge'yi nereye verdiniz ?

Şimdi benim kafamdaki saldırı ve savunma ağırlık arge dağılımı genel olarak ;

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 5/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    Roket Uzmanı : 5/5
    31
    Yanıltma Manevrası : 2/2
    Yanıltma Manevrası 2 : 3/3
    36

seklinde ilerliyor ve 36 arge'den sonra değişebilyor. Gerçi 26 arge'den sonra Roket Uzmanı'na vermeyip Yanıltma Manevrası 1 ve 2 'ye verilebiliyor.

İyi forumlar.

5. roket uzmanına vermediysen vermeni öneririm. ayrıca roket arkasından mor efekt cıkartıyor ısı ayarcısına verdin mi bilmiyorum ama oraya vermene gerek yok şekil olsun yandan atsın diyorsan orayada 1 arge versen yeter ama teknolojide zaten roket ince ayarı var. ama hep teknoloji yapamıyorum yetmiyor. dersende ısı ayarcısına 1 ver roket uzmanını 5/5 yap faydasını görüceksindir. Emin ol

6. Tom_Cat

Tom_Cat User

roket uzmanı argesinden devam ederim,cevaplar için teşekkürler.kilitlenebilir.

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konu sahibinin isteği üzre konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.