arge?...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 12 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

argeyi tekrar dağıtmak istiyorum ama oyunun yeni versiyonunda arge güncellenecek diye duydum?... boşuboşuna okadar sepron harcamiiyim... bu konuda bilgisi olan varmı?...

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Şimdi size kesin bir şey diyemeyiz ,oyuna ne zaman uyarlanır gerekli olumlu oyu almış mıdır bunları bilemiyoruz.

Biliyorsunuz bizlere anket yolladılar ve bu anlamda bir çalışma düşünceleri olduğunu anladık.

Aslında mantıklı bir çözüm olabilir ama genel olarak tüm oyuncular nasıl karşıladılar bilemiyorum.

Size şöyle diyebilirim kısa süreli bir oyun tarzı değişikliği için arge değişecekseniz olabilir ama uzun vadeli bir plan ise ben olsam bozmam:)

Gerçi ankette seprom içinde çözüm fikirleri var idi :)Bakalım arkadaşlarımız ne önerecekler.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  3. dusundugun sey sepromsa harca gitsin bedava uretiyor zaten ne erek var okadar duusnmeye

4. sunlime

sunlime User

Lvl e göre arge dağılırsa sanırım son 25 lvl argede 50 oluyordu her bir lvl için 2 arge puanı gelse 25 lvl olunca 50 arge oluyorsun işte örneğin 20 lvl biri 40 arge dağıtabilecek..

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Llevele göre arge çok mantıklı adam kutu toplayarak ful oluyor en azından artık yaratık kesmekde zorunda olacak.

6. takemyhard

takemyhard User

arkadaşım zaten düşündüğüm şey sepron :) uri falan olsa çeker dağıtırsın...okadar sepronu üretmek 15gün sürer :(

modum birde şu hitac için cephanelerden hangisini tavsiye edersiniz?... RB-214'mü yoksa JOP-100'mü?... RB-214 için demanerlere karşı 8 kat güçlü diyo; acaba hitac içinde geçerlimi bu etki?... yok değilse JOP-100'mü çekeyim hitac gelmeden?...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Mart 2017
  7. modum bu anketin linkini paylaşırmısınız gözden geçirmek isterim bulamadımda

xxkubixx bunu beğendi.
  8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Açıklamasında RB-214 Oyunculara ve normal NPC'lere 4 kat hasar verir. Demaner Yük Gemisine 8 kat hasar verir.

Bu gelecek Hitac etkinliğinde nasıl bir gelişme yaşanır bilemiyoruz.Normalde Hitac, kendisine en çok zararı veren ilk 10 oyuncunun her biri için bir kutu bırakacak.X4 ve rsb ile hasar verilebilir.Yaratığa özel şimdilik bir cephane yoktur.Resmi duyurusunda değişiklik olur ise paylaşılacaktır.

Anketin resmi forum duyurusu yoktur.Oyunculara mail yolu ile özel anketler yollanmıştı.Geminize bağlı mail adresinizi lütfen kontol ediniz.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  9. takemyhard

takemyhard User

ozaman en iyisi ben JOP-100 çekiim 250-300k kadar hiçolmazsa x4 harcamam.. nasılolsa oda yaratıklara 3,5 kat fazla vuruyor... hitactada etkilidir umarım :)

10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Yaratıklara 3,5 kat düşmana 2 kat rb-214 4 kat hasar veriyor ancak fiyatı biraz daha pahalı.Siz bilirsiniz uridium harcamanıza göre en uygun nasılsa onu edinebilirsiniz :)

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  11. takemyhard

takemyhard User

3,5 kat npc hasarı 0.5 uriye çok iyi geldi bana , zaten yeterince x4 var gemide. hitac'a JOP-100 le vururum savaşırken x4 asılırım diye düşünmüştüm :) 200k uri var, gamma'da açık, ozamana kadar kastığımla 300k JOP-100 ve çift destekleri fullerim...bittikçede kastığım uriyle takviye yaparım :) RB-214 zaten x4le aynı vuruş veriyo almaya gerek yok.. teşekkürler yardımlarınıza kolaygelsin...

JUPlTER bunu beğendi.
  12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet fiyatı uygun,indirimde çıkarsa çok daha uygun fiyata edinebilirsiniz.

Rica ederim ,bol şans ve keyifli kasılmalar dilerim.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  13. takemyhard

takemyhard User

modum ben aklıma geldikçe yazarım :) konuyla alkası kalmadı :) yardımlarınıza teşekkürler :) arada fmlerinde fikirlerini ve tavsiyelerini paylaşabileceği ayrı bir platform olması ... hatta online canlı destek form olması dileğiyle :) isterseniz konuyu kitleyin , kolay gelsin :)

14. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.