Arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KRAL_LODOS tarafından 11 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

32 argem var kutu toplama argesi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim

2. buna destek ve protokolleride eklersen ortalama katlayıcı ile 100 uriyi 500 küsür uri olarak toplarsın hesabım yanlış diilse tabiki petle toplucan

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ağustos 2018
  3. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ağustos 2018
  4. kardeş 4,5 radar yeterli gerisini kurtarılan mal protokolü olmalı çünkü kutu içerigini o yükseltiyor yüzde yüz katlayıcıyıda al ve argeye gelince orda hepsini fullemen gerekmiyor gidişi sana gönderdim örnek kelle avcısı gemigövde yansıma vesayre eksik kullanabilirsin sade sana lazım olanları açabilecek şekilde argeni kullan ve mutlaka droit tamir cpu tak

5. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

sağol dostum teşekkürler

6. rica bol şans

7. Merhaba,

Normal olarak 34 argede tam kutu argesi yapılmaktadır.

Fakat bazı özelliklerden kısarak kutu argesini fulleyebilirsiniz.

Tamamlayamasınız bile özellikle pet için radar ve kurtarma protokellerini kullandığınızda o açığı kapatacaktır.

İyi forumlar..

Merhaba,

Forumda link paylaşımı yasaktır , bu yüzden linkinizi kaldırdım.

Bu konuya dikkat ediniz.

İyi forumlar..

8. iyi yapmışsınız arkadaş linke bakma şansı bulmuş o yüzden sorun yok ve bu forumda zaten ne yasak diilki allahtan ses ve görüntü lü bir ortam diil yoksa çignenmeyen bütün yasaklar sesli ve görüntülü çiğnenirdi ozamanda milleti nasıl takip ederdiniz acaba ? :)