ArGe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Artyom2033 tarafından 9 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artyom2033

Artyom2033 User

Selamlar şuan 23 argeyim 24 argeye az kaldı kalın vuruş için internette gördüm heryerde mühendis e 1 vermişler ben depocuya 1 vermiştim sıkıntı olurmu ?

2. olmaz

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bir sorun teşkil etmez. ARGE'nizi sizin oyun şeklinize uygun biçimde dağıtmanız sizin için daha karlı olacaktır.

İyi forumlar.

4. uzayl80

uzayl80 User

sıkntı olmaz 24 anladıgım kadarıyla kalın sıkmaya ayarlısın o bittikten sonra mavi olanlara gir en son morlara girersin

5. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Mühendise vermenin amacı geminin tamir süresini hızlandırmaktır. Mühendise vermediğinizde misal geminiz 2k tamir edilirken mühendise 1 verdiğinizde 4k tamir eder dakikada yani tamir süresini kısaltmış olursunuz mühendise verdiğinizde.

İyi forumlar.

6. Artyom2033

Artyom2033 User

Azrail moderatör beni yanlış anlamış ama neyse cevabımı aldım tamamdır konu kilit

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.