Arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 13 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

36 arge bu şekilde kullandım. Kalan 14 argeyi nasıl vermeliyim?

Tekrar konu açmayayım diye burada soruyorum

Ephon100 desteği hangi görevi yapınca birleştire geliyor?

2. ephonu hatırlayamadım da. klana 14 argeyi oynayış şekline göre kakar vermen uygun olur. bir kere pala yada kutu topladığını zannetmiyorum. 50 argen var ise. kelle avcısı I in yanndaki 2 slotu fulleyebilrsin. uzaylı avcısı ve roket uzmanı. mühendisi de 4 puan ile fullersen 50 arge olur ki, bunların tamamı her zmn her şartta çalışan yetenekler. gözün arkada kalmaz arge açısından. ama dedğim gibi oynama tarzın önemli burda !

Paratoner bunu beğendi.
  3. 55. görevde açılıyor montajda görev adı da:Gerçekliğin Kenarları

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Benim tavsiyem Uzaylı Avcısı argesini 5\5 yapmanız yönünde olacaktır. Bu sayede NPC'lere %12 fazladan hasar verebileceksinizdir. Geri kalan arge puanlarını kendi oyun tarzınıza göre roket veya hasarına dağıtabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Attığınız resimi gördüm fakat sayfay yenileyince kayboldu :) . Paradoks modumun dediğine ek olarak eğer açık değilse şeref argelerine vermeniz en mantıklısı olacaktır. Zaten tahmin ettiğim kadarı ile geminizin çok bir eksiği yoktur vurus bakımından. Bide yanlis hatırlamıyorsam roket hasarını arttıran argeniz kapaliydi onuda fuller iseniz bayağı fark edecektir. :)

İyi forumlar.

6. .maxpayne

.maxpayne User

uzaylı avcısı kapıda faydası çok

7. Kalan 14 argeyi mühendise, roket uzmanına ve uzaylı avcısına verebilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.