Öneri Arge

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve JαbbαŔ tarafından 8 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Arkadaşlar merhaba

44 arge gemim var. Oyunculara hasar verme , şeref ve savunma şeklinde dizdim .Geri kalanı neye versem acaba diye düşünüyorum yorumlarınız önemli olacaktır :)

2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Geri kalan Arge Dağılımlarını Uzaylı Avcısına verebilirsiniz faydasını göreceğinizi düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Mayıncı 1 - 2 ve Patlayıcı Uzmanı olabilir. :) :D

4. Arge ağacınızın resmini atarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz. :)

ateistkeci bunu beğendi.
  5. Merhaba,

45 arge hesabım var bende sisin gibi bir dizilim var ama şeref yerine uzaylı avcısı var. Şeref argesine 3 adet puan lazım. Bence uzaylı avcısı yapmalısınız.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

6. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Mayınlarla aram hiç yok maalesef ki :) roketle yaratık argesini düşündüm sadece :) resim atmayı bilmiyorum hocam

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum

7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Fotoğraf eklemek için öncelikle bir fotoğrafı herhangi bir upload sitesine yüklemeyip direkt linki kopyalamalısınız. Ardından [​IMG]mesaj yazma kısmında bulunan "resim" logosuna tıklayarak linki yapıştırdığınız an fotoğrafın önizlemesi mesaj kutunuzda görünür hale gelecektir :) Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Saldırı , Savunma ve Şeref şeklinde olunca mayıncı + patlayıcı uzmanını önermiştim. :D

Tam olarak dağılımınızı bilmediğim için belki dağıttığınızı yazabilirim ama Uzaylı Avcısı ve Gazi kısmına verebilirsiniz. :)
    Açıklamalar / Sözlük kısmında resim ekleme ile ilgili bir sss konusu olacaktı sanırım. :D :) Yani yazmakla uğraşmasaydınız. :)

9. Onu bulmak da uğraştırıcı şimdi. :D

10. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Argemi savaş şeref ve npc hasarı olarak tamamlamış bulundum. Çok teşekkürler. Bir sorum daha olacak arkadaşlar şu an bulunan etkinliğin tüm hedefleri bitti fakat savaş bileti alamadım uri biriktiriyorum.Biriktirip aldığımda hedeflerdeki ödüller gelecek midir acaba ?

11. Evet al butonu çıkıyor.

Minerva bunu beğendi.
  12. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

@Saldırı-Hattı üyemiz gerekli cevabı vermiş. Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

13. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Teşekkürler yanıt verenler için. Konu kilitlenebir.

14. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konuyu talebiniz üzere kilitliyorum.

İyi forumlar dilerim.

15. Çok çalışıyorsunuz modum, unutmuşsunuz kilitlemeyi. :D

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.