ARGE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĐΘЌŦΘЯ tarafından 13 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 25 argeyim kalın sıkıyorum ve roket kırmızı gidiyor 26. argeyi ayarcıya mı vermeliyim yoksa diğerlerine mi vermeliyim ?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Geminizin daha kuvvetli vurmasını istiyorsanız ayarcıyı 5/5 yapmalısınız bana kalırsa yapın derim çünki ben argelerimi dağıtırken öyle yaptım.

3. modum şimdi ayarcı bi nevi vuruş gücümüzü arttırıyor diyebilir miyiz ? sonuçta lazerlerin miss vurma ihtimalini azaltıyor değil mi ? ne kadar az saparsa maksimum gücünden, o kadar fazla vurur çünkü ?

4. Merhaba ,

Vuruş gücünü attırmaz sadece vuruşların boşa gitmesini engeller. Miss boşa gitmedir yani vurduğunuzda hasar vermez MISS yazar.

İyi forumlar.

5. en uygun olanı 24. argede sonra yarım kalan ayarcıyı 5 lemek ve daha sonra roket uzmanına vermektir.

6. Ben acımasız a verdim 16. yı %4 şeref veriyor 27. yide acımasız a vermeyi düşünüyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.