Arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 15 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Taktk konularına vb. konulara bakıyorum herkes 24 veya 21 arge yapp kalın sıkmamı söylüyor. Kelle avcısı yalnızca düşman oyuncular için geçerli değil mi?
    O zaman npc ile kasılan biri için neden kalın sıkmak bu kadar önemli?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Herkezin kendine göre bir oynama taktiği vardır ilk zamanlar kasılmak için nasıl güçlü vurabilirim argesi ile başlanır ilerleyen zamanlarda ise hem kasılıp hem kendini savunmak adına kalın sıkmak isteyebilir argeler her ne kadar her tarza hitap ediyor olsada gemi güçlenmesi adına çok büyük bir handikaptır genelde 21 veya 24 arge yapmanızı bu yüzden istiyoruz bunun yanında kasılmak için de arge yapabilirsiniz kasılmak için npclere daha yüksek vurmak için uzaylı avcısı argesi mevcut 5/5 yaptığınızda %12 lik bir fark ile diğer oyunculardan daha fazla vurabiliyorsunuz hem zaman açısından değerli bir arge hemde güçlü vurmak adına,argeler bildiğiniz gibi birbirlerine bağlıdır ve dediğim gibi zaman ilerledikçe kasılmanın yanında diğer oyuncularıda kesmek isteyebilirsiniz ilk başta biz 24 argeyi öneriyoruz daha sonra kasılmak için npclere etkisi olan argeleri yapabilirsiniz tabi biz bunu oyunculara bırakıyoruz bize gelen sorular ışığında biz o yüzden 24 arge yapmalısınız diyoruz hem savunma hemde kasılmak adına hemde diğer oyunculara saldırmak adına.Birde görsel tarafı var tabi uzun zaman ince sıktığınızda ben neden kalın sıkamıyorum diye biliyoruz buda bir gerçek ben bu güne kadar gelen sorulardan yola çıkarak ifade etmeye çalıştım siz 24 argeniz var ise kasılmak için argenizi uygun yerlerde kullanabilirsiniz illa kalın sıkılacak diye bir şey yoktur herkezin bir tarzı vardır.

Son düzenlenen: 15 Haziran 2014
  3. Hmm.. benim taktiğime göre eğlenmek en son iş tama sağolun

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

İsterseniz konu açık kalablir diğer üyelerimizinde yorumunu alabilirsiniz kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

5. ben 26 argede yaptım kalınlamayı kalkan sıkılınıde yapın harbı cok fark edıyo

aynada olsun erımessın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Haziran 2014
  6. Darbe puanı ve kalkan sıklığı çok işe yarıyor (gemi güçsüz ise)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.