Arge ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 23 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun.

Klasik 25 argeye göre kalın sıkıyor. ( Isı arayıcısa 1 arge verdim sırf görünüş için )
    Ayarcıyı fulledim 27 arge oldu
    roket uzmanına verdim 2 tane 29 arge oldu ( Uzaylı avcısı için)

Şimdi sizce ayarcıdan 2 argeyi geri alıp kısmet i fullesem uzaylı avcısı açılcak böylemi yapayım yoksa yanıltma manevrası 1 imi fulleyeyim ya da ısı ve ayarcıdan toplam 3 arge alıp roket uzmanını fulleyip mor roket mi atsam yada başka birşey mi :D

2. Hayırlı kandiller..

Oynayış tarzına bağlı bu.Mesela gemini savaş için ayarlamak istiyorsan ayarcı full olması lazım , roket uzmanından 2 taneyi alıp yanıltma manevrasına verebilirsin.

Yani kısaca savaş gemisi için klasik 24 üstüne ayarcıyı fulle , kalanlarıda yanıltma manevralarına ver. En sağlam böyle oluyor gemi.

Ama dersenki yok ben kasılmak istiyorum , ayarcıdan alıp uzaylı avcısına ya da kısmete verebilirsin.

Eğer kutu topluyorsan kısmet işe yarar , bizim klan başkanından biliyorum 43 arge gerçi ama kutu toplarken çok işe yarıyormuş.

Bana sorarsan en yukarıda yazdıklarımı yapsan daha iyi olur yani roketten daha çok işine yarar yanıltma manevrası ve ayarcı.

3. Daha çok 5-3 te takılan bi yapım var :) Kapı ve 5-3 baskına nadiren çıkarım uzaylı avcısı doğrumu dur yoksa yanıltma manecrasımı ?

4. Yani eğer dediğin gibi baskın yapmıyorsan yanıltma manevrası pek gerekli değil.Ancak iyi bir savaş gemisi için ayarcı ve yanıltma manevrası olmazsa olmaz bence.

Kapıları daha rahat ve çabuk yaparsın uzaylı avcısı ile bu yüzden uzaylı avcısı derim.

5. DELI•VAR

DELI•VAR User

uzaylı avcısına versen ne olur vermesen ne olur npc sonuçta senin kesecek değil aegissin zaten. bana göre ayarcıyı 5/5 yap geri kalanını yanıltma manevrasına ver olmadı roket uzmanına ver derim.

6. Tamam sağolasın öyle yapıcam ama doğru diyorsun npc yi her halükarda kesicem ama daha çabuk keserim %12 hasar az değil

7. DELI•VAR

DELI•VAR User

Az değilde sırf npc için %12 hasar için gemini daha sağlam hale getirmek yerine kendini çukura sürüklüyosun :)

8. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sıfırlarken 1 haftaya anca fullersin gene malum seprom anca üretiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.