Arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ภคא๏ร« tarafından 15 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben ilk önce modlarımdan özür dilemek istiyorum konuyu buraya açtım ama tartışma/görüşlere konu açamıyorum.Gelelim konuya ben 1 argeyim cevaplarda arge sayısını söyle diyenler için dedim şimdi ben argelere yavaş yavaş önem vericem 3. irise kadar sonra arge + iris yapcam.Sizce en iyi şekilde arge dağıtımı sıra sıra mesela; gemi gövdesine 2 ver sonra mühendise 1 ver sonra istediğin gibi dağıtabilirsin gibi bir cevap yazabilecek varmı ?

2. Merhaba ,

Kalın sıkma iki şekilde oluyor. En az 21 arge yada 24 arge ile kalın sıkılıyor. Genel olarak en iyisi 24 arge ile olmasıdır.

21 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendise : 1/5
    Kalkan Enerjisine : 2/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    ------------------------
    24 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Artık gidişat size kalmış :) ister 21 arge'ye göre ister 24 arge'ye göre ilerleyebilirsiniz. Fakat ilerde pişman olmamanız için tavsiyem 24 arge'dir.

İyi forumlar.

3. teşekkürler, konuyu kilitleyebilirsiniz

4. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konunu kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.